Η Ακαδημία Pet City, o εκπαιδευτικός φορέας που έχει δημιουργήσει η εταιρία Pet City, θέτει τα επόμενα βήματα για τη στήριξη και ενίσχυση των γνώσεων των εργαζομένων της Pet City, με στόχο την ανάπτυξη των επαγγελματικών τους γνώσεων στον τομέα των πωλήσεων.

Στο πλαίσιο αυτό, συνεργάζεται με την εταιρία Hatzi Filax Group, που ειδικεύεται στην επιμόρφωση reskilling και upskilling και η οποία ανέλαβε το επόμενο στάδιο της Pet City Group, μέσα από το νέο πρόγραμμα της Ακαδημίας Pet City, το ABC Sales. Το ABC Sales – Always Be Closing Sales Accelerator Program, είναι ένα καινοτόμο πρόγραμμα εκπαίδευσης για αύξηση πωλήσεων, το οποίο έχει ξεκινήσει στις 30 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 17 Μαρτίου. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν συνολικά περισσότεροι από 150 store managers του Pet City Group και Περιφερειακοί Διευθυντές.

Το διδακτέο υλικό αποσκοπεί στο να προσφέρει στους συμμετέχοντες τις δεξιότητες και ικανότητες που θα βοηθήσουν τους υπευθύνους καταστημάτων και των store managers του σήμερα σε μια δυναμική πορεία στο αύριο, ανοίγοντας το δρόμο για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της εταιρείας. Ανάμεσα στους βασικούς στόχους του προγράμματος ABC Sales Accelerator, είναι η ανάπτυξη μιας σύγχρονης εταιρικής κουλτούρας που αφήνει πίσω της την απλή εξυπηρέτηση του Πελάτη και προχωρά στο να προσφέρει Εμπειρία, με περαιτέρω αύξηση πωλήσεων.

Ο κος Χρήστος Ντίκος, Διευθυντής Δικτύου του Pet City Group δήλωσε: «Στην Pet City είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που δημιουργούμε όλες τις προϋποθέσεις, ώστε οι εργαζόμενοί μας να έχουν πρόσβαση σε σύγχρονα εργαλεία τα οποία θα τους βοηθήσουν στην επαγγελματική τους πορεία. Μέσα από τη συνεργασία μας με την Hatzi Filax Group, η Pet City Academy, δίνει την ευκαιρία στους εργαζομένους μας να αναπτύσσουν περισσότερο τις δεξιότητές τους, με απώτερο στόχο την ανάπτυξη των πωλήσεων, μέσα από μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης πελατών.

Η κα Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO της Hatzi Filax Group δήλωσε:

«Είναι μεγάλη μας χαρά να βλέπουμε στελέχη να εκπαιδεύονται σε σύγχρονα διεθνή μοντέλα πωλήσεων. Ένα μεγάλο μπράβο στην εταιρία Pet City Group που τηρεί πιστά τη δέσμευση της για την ανάπτυξη των στελεχών της σε μία νέα δυναμική κουλτούρα με επίκεντρο τον Πελάτη και διεθνή μοντέλα πωλήσεων.»