Μαζί με την Χάτζη θα συζητήσετε τα μεγαλύτερα προβλήματα, τα σημεία συμφόρησης και τα αόρατα σημεία δυσαρέσκειάς που σας εμποδίζουν να πραγματοποιήσετε την καλύτερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα στην εταιρεία σας.

Ο στόχος αυτής της συνεργασίας είναι να σας δώσει τη σαφήνεια, την καθοδήγηση, τα εργαλεία που απαιτούνται για να φτάσετε στο επόμενο επίπεδο την επιχείρησης σας ή σ’ ένα τμήμα της επιχείρησης σας που θέλετε να αλλάξετε την λειτουργία του.

consulting


Προερχόμενη από 22 χρόνια επιχειρηματικής εμπειρίας σε μεγάλες επιχειρήσεις όπως Σκλαβενίτης, Εpsilon Net και οργανισμούς με μεγάλο αριθμό προσωπικού 20,000 εργαζομένους η Χάτζη Φυλαξ είναι ένας εμπειρογνώμονας σε εκθετικά αναπτυσσόμενες και κλιμακωτές επιχειρήσεις, σε εξαγορές και συγχωνεύσεις.


Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η Χάτζη Φύλαξ θα σας καθοδηγήσει σε μια διαδικασία βήμα προς βήμα για να δημιουργήσετε σύγχρονες δομές – να αναπτύξετε το προσωπικό σας και να δείτε στρατηγικά την επόμενη μέρα.


Αφού συνεργάστηκε με εκατοντάδες επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων από όλα τα επίπεδα (μικρές – μεγάλες επιχειρήσεις), όλες τις βιομηχανίες και όλα τα επίπεδα εμπειρίας, η Χάτζη Φύλαξ εστιάζει στην ανάλυση των μοναδικών επιχειρηματικών αναγκών σας και σας βοηθάει να οδηγήσετε την επιχείρηση σας από το παλιό στον καινούργιο και σύγχρονο τρόπο με την ελάχιστη αναταραχή ιδιαίτερα σε περιόδους μεγάλων και κρίσιμων αλλαγών στο επιχειρηματικό και οικονομικό περιβάλλον.

Αφού συνεργάστηκε με εκατοντάδες επιχειρηματίες και ιδιοκτήτες επιχειρήσεων από όλα τα επίπεδα και όλες τις βιομηχανίες (Λιανεμπόριο, Εστίαση, ναυτιλία, Φαρμακευτικές, ξενοδοχεία, Παραγωγικές ) και όλα τα επίπεδα εμπειρίας, η Χάτζη Φύλαξ μπορεί να γίνει πραγματικά σαφής και πρακτική στην ανάλυση των μοναδικών επιχειρηματικών αναγκών σας και να σας βοηθήσει να αφήσετε πίσω την παλιά δομή και να προχωρήστε σε μία νέα δομή με την ελάχιστη αναταραχή μέσα στην επιχείρηση.

συνέντευξη-στο-businneswoman-

CUSTOMISED SOLUTIONS CONSULTING

Μαζί θα βρούμε τις καλύτερες στρατηγικές- πρακτικές και εφαρμόσιμες λύσεις για την εταιρεία σας με βάση την κουλτούρα σας και μοντέλο – δομή λειτουργίας της επιχείρησης σας.

Η συμβουλευτική επικοινωνία θα σας προσφέρει όλα τα πρακτικά βήματα, απόλυτα κατανοητά για να εφαρμοστούν στην επιχείρηση σε οποιοδήποτε τομέα χρειάζεστε βοήθεια.


Αυτό το πρόγραμμα είναι χρήσιμο για εσάς εάν νιώθετε ότι:

  • Η επιχείρηση σας λειτουργεί με παλιές δομές και θα πρέπει να πάει στην επόμενη μέρα μετα την συνεχή ανάπτυξη της τεχνολογίας.

  • Ασχολείστε καθημερινά με λειτουργίες που θα έπρεπε να γίνονται από τα στελέχη σας και χάνεται πολύτιμο χρόνο.

  • Σας προβληματίζει εάν υπάρχουν διαδικασίες και τμήματα που θα πρέπει να αναπτύξετε ώστε να μπορούν να ανταποκριθούν στην ταχύτητα τις εποχής

  • Θα σας δώσουμε λύσεις εφαρμόσιμες – με απλές και λιτές διαδικασίες – για να μπορέσετε να εφαρμόσετε από την επόμενη μέρα.

  • Υπάρχουν προβλήματα με τα στελέχη σας και την τη συνεργασία τους.

  • Θέλετε να βρείτε καινοτόμους τρόπους να αναπτύξετε το ανθρώπινο δυναμικό σας.

  • Να γίνεται μια επιχείρηση με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα.

  • Να κάνετε ομαλά την μετάβαση της επιχείρησης σας στο μοντέλο «Προσφέρω εμπειρία του Πελάτη».

Mία (1) ώρα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Τέσσερις (4) ώρες

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Μία (1) ημέρα

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Τέσσερις (4) ημέρες

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ

Επικοινωνήστε μαζί μας

    *Επικοινωνώντας μαζι μας αποδέχεστε τους όρους χρήσης και ιδιωτικού απορρήτου και συμφωνείτε να λαμβάνετε ενημερωτικά email.