About Us

Αποφάσισα να ιδρύσω τη Hatzi Filax Group Training | HR Consulting | Academy, εταιρεία εκπαίδευσης και ανάπτυξης η οποία ειδικεύεται στο να βοηθήσει τους ανθρώπους και επιχειρήσεις να ανακαλύψουν και να «ξεκλειδώσουν» δεξιότητες και δυνατότητες του Ανθρώπινου Δυναμικού τους , ώστε να οικοδομήσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις και να έχουν μια εξαιρετική προσωπική ανάπτυξη.

Ασχολήθηκα για πολλά χρόνια με το να ξεπεράσω δικές μου προκλήσεις και να επενδύσω σε επιλογές που οδηγούν στην επιτυχία, σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο, αναγνωρίζοντας ότι η επιτυχία έρχεται μέσα από τις επιλογές μας, αφήνοντας πίσω πρότυπα και αντιλήψεις που περιορίζουν καίρια τη ζωή μας.

About Us

Γεννημένη στην Αθήνα και ζώντας πολλά χρόνια στην Αγγλία και Σκωτία, η Σοφία Σκευοφύλακα έχει στο ενεργητικό της πολλές διεθνείς και ελληνικές συνεργασίες, μέσω της δραστηριότητάς της Hatzi Filax Group, με εταιρείες κολοσσούς: Pet City, City Unity College, ILME, European Logistics Association, Dress2unDress, Super market Κρητικός, CRM Αριάδνη.

Η Σοφία Σκευοφύλακα είναι Απόφοιτη του Κολλεγίου Αθηνών και πτυχιούχος MSc in Innovation, Entrepreneurship and Management του Imperial College London. Επίσης, έχει αποφοιτήσει με αριστείο από το University of Dundee της Σκωτίας στο International Business with Marketing.

Είναι η πρώτη Ελληνίδα που έχει προεδρεύσει στο Dundee University Student Association, οργανισμό με ετήσιο τζίρο 6.000.000 και αποτελούμενο από 350 απασχολούμενους, τον οποίο είχε υπό ευθύνη της σε ηλικία μόλις 23 χρονών.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Deans’ Student Advisory Council στο Imperial College London Business School για το οποίο έχει τιμηθεί με το βραβείο Diversity in Business. Κατά τη διάρκεια της πορείας της στην Σκωτία έχει βραβευτεί με 7 Εθνικά Βραβεία για την προσφορά του Best Student Experience από τον Οργανισμό DUSA.

Η Σοφία Σκευοφύλακα είναι Chief Commercial Officer και Co-founder της Hatzi Filax Training Group, εταιρεία εκπαίδευσης και ανάπτυξης η οποία είναι και Exclusive Partner της πλατφόρμας Willo στην Ελλάδα.

Παρά το νεαρό της ηλικίας της η πορεία έχει καταγραφεί σε διάφορα αφιερώματα, σε πολλά περιοδικά και εφημερίδες, όπως σε Ναυτεμπορική, Total Business, Financial Times, the Courier UK, Business Woman.

Είναι η Co-Founder και Chief Commercial Officer της επιχείρησης Hatzi Filax Group Training | HR Consulting | Academy. Η female driven Consulting & Training εταιρεία, την οποία έχει ιδρύσει, έχει ήδη αποσπάσει 1 βραβείο για την παροχή καινοτόμων δράσεων στο χώρο του HR και 1 βραβείο για Customer Experience.

Έχω συναντήσει αξιόλογους ανθρώπους από τους οποίους διδάχθηκα στρατηγικές ανάπτυξης και επιτυχίας, τις οποίες οι ίδιοι χρησιμοποίησαν και κατάφεραν να έχουν μια σπουδαία πορεία.

Ο σκοπός της ζωής μου είναι να βοηθήσω ανθρώπους να:

  • ξεπεράσουν τα εμπόδια τους
  • ανακαλύψουν τις δυνατότητες τους
  • αναπτύξουν το Ανθρώπινο Δυναμικό τους
  • πετύχουν την καριέρα που επιθυμούν μέσα στις επιχειρήσεις
  • έχουν τις δικές τους επιχειρηματικές δραστηριότητες
  • δημιουργήσουν μια ζωή στο επίπεδο που θέλουν και τους ταιριάζει
  • πετύχουν τα σχέδια τους και τους στόχους τους μέσα στο δύσκολο περιβάλλον της οικονομικής κρίσης και της νέας εποχής όπου ο κόσμος άλλαξε σε πολλά επίπεδα.
  • προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα της νέας εποχής(COVID19)
  • μάθουν όλες οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες να εφαρμόζουν στην 4η βιομηχανική επανάσταση το σύστημα και την φιλοσοφία που ονομάζεται «Εμπειρία του Πελάτη» (CX) και να αξιοποιούν την τεχνολογία για να λειτουργούν σε ένα καλύτερο επίπεδο.