Ο όμιλος Goody’s|Εverest ανέθεσε στη Hatzi Filax Group, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση ενός ολοκληρωμένου προγράμματος σεμιναρίων με θέμα «Diversity & Inclusion – Διαφορετικότητα και Συμπερίληψη», στοχεύοντας στην ενίσχυση της κουλτούρας συμπερίληψης σε όλο το εύρος της δραστηριότητάς του.

Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση του έργου ανέλαβε η Σοφία Σκευοφύλακα, Co-founder & Chief Commercial Officer της Hatzi Filax Group. Στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος διάρκειας τριών μηνών εκπαιδεύτηκαν περισσότερα από 140 διευθυντικά στελέχη.

Οι Ιουλία Μπαρούτη, HR Manager και Ευτυχία Γιάτσε, Προϊσταμένη Εκπαίδευσης & Στελέχωσης Δικτύων, από τη Διεύθυνση Ανθρωπίνων Πόρων του ομίλου Goody’s|Εverest δήλωσαν: «Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιούμε σε συνεργασία με την Hatzi Filax Group έχει σχεδιαστεί προκειμένου να ενισχύσει την κουλτούρα συμπερίληψης, συνεισφέροντας στην αναγνώριση και αποδοχή των μεταξύ μας διαφορών και στην αξιοποίησή τους στην επίτευξη των κοινών μας στόχων, με τη συμμετοχή όλων μας».

Ευχαριστούμε το marketing week!!