Η Willo, η αγαπημένη πλατφόρμα βίντεο επικοινωνίας, είναι πλέον επίσημος συνεργάτης της Workable. Όλοι οι χρήστες της κορυφαίας, παγκόσμιας πλατφόρμας προσλήψεων εταιρικού επιπέδου, Workable, μπορούν πλέον να εσωματώσουν τη Willo στα πλάνα συνεντεύξεων τους και να ξεκινήσουν τις συνεντεύξεις βίντεο με τους υποψήφιους, μόνο με λίγα κλικς.

Επίσης, η Willo παρέχει πλέον τη δυνατότητα εισαγωγής και αποθήκευσης αρχείων (file upload). Δεν είναι απαραίτητη η χρήση βίντεο για κάθε ερώτηση, γιατί μπορεί απλά να επιθυμείτε να δείτε ένα CV, Pitch deck ή Portfolio. Ζητήστε από τους ερωτώμενους να ανεβάσουν ένα αρχείο και εκείνοι απλά θα το ανεβάσουν από τη συσκευή τους στη Willo, χωρίς κόπο ή καθυστερήσεις. Έτσι εσείς θα μπορείτε να δείτε, να μοιραστείτε ή να αποθηκεύσετε τα αρχεία αυτά.

Η Willo προσφέρει απλή, προσιτή, ασύγχρονη βίντεο επικοινωνία που μπορείτε να ρυθμίσετε σε λίγα λεπτά, χωρίς να προγραμματίζετε κλήσεις ή προσωπικές συναντήσεις. Είναι ικανή να σας προσφέρει σφαιρική (360) άποψη για κάποιον, μέσω μίας και μόνο συνέντευξης, βοηθώντας τις ταχύτατα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις να ανακαλύψουν ταλαντούχους ανθρώπους και να τους εντάξουν στο δυναμικό τους.

Είναι συμβατή με το 99% των συσκευών και browsers, χωρίς να απαιτείται εγκατάσταση εφαρμογών, λήψεων ή σύνδεσης. Μέσω της Willo, είναι εύκολο να μοιραστείτε και να αξιολογήσετε τις βιντεοσκοπημένες συνεντεύξεις με τα μέλη της ομάδας σας, εξοικονομώντας πολύτιμο χρόνο (advanced sharing).

Γράφετε τις ερωτήσεις που θέλετε και ζητάτε σε οποιονδήποτε, οπουδήποτε στον κόσμο, να τις απαντήσει – σε βίντεο, στον δικό του χρόνο. Γίνετε μέλος και ξεκινήστε δωρεάν, χωρίς χρεώσεις εγκατάστασης ή συμβόλαια.

Γρήγορα, οικονομικά και εύκολα!