Είπανε για εμάς

«Την Χάτζη τη γνώρισα επαγγελματικά πριν από περίπου 6 χρόνια. Για μένα δεν είναι απλώς μια αξιόλογη επαγγελματίας αλλά και πολύτιμη σύμβουλος, όπως και φίλη.lΗ Χάτζη έχει αυτή τη μαγική δύναμη να σε κερδίζει με την απλότητα και τη διορατικότητά της. Έχει μοναδική ικανότητα να είναι σοβαρή επαγγελματίας χωρίς να είναι απρόσωπη και «ξύλινη». Μπορεί να σου δώσει σημαντικά μαθήματα ζωής μιλώντας με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο, έχοντας ένα ιδιαίτερο ταλέντο να αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό σου.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου που έχω γνωρίσει την Χάτζη. Είναι ένας ιδιαίτερος ανθρωπος που ο καθένας θα ήθελε να έχει στη ζωή του, γι’αυτο και νιώθω ιδιαίτερα τυχερή.»

Vayianna Kouroupi, HR Manager Greece, Cyprus & Malta/ TUI GROUP

CUSTOMER EXPERIENCE OPTIMIZATION PROGRAM
Μία εμπειρία τόσο ευχάριστη όσο και χρήσιμη! Ό,τι ακριβώς χρειάζονται οι άνθρωποί μας για να καταλάβουν και να πλησιάσουν λίγο περισσότερο ο ένας τον άλλον, ό,τι χρειάζονται οι ομάδες μας για να λειτουργούν ακόμη πιο αποτελεσματικά απέναντι στους πελάτες μας! Ευχαριστούμε!!!»

Κατερίνα Τσιτσοπούλου , Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού

Это прекрасный профессионал и незаурядный человек, который ВДОХНОВЛЯЕТ, МОТИВИРУЕТ и – в широком смысле слова — НАСТАВЛЯЕТ.   Хадзи со свойственными ей скоростью мышления и свежими идеями ВНУШАЕТ  ЭНТУЗИАЗМ и ПОКАЗЫВАЕТ  ПУТЬ к новым и интересным профессиональным направлениям.

Phd Vivi Laina
Άριστη επαγγελματίας και εξαιρετικός άνθρωπος  ΕΜΠΝΕΕΙ,  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ και – με την ευρύτερη του όρου έννοια – ΔΙΔΑΣΚΕΙ.  Η Χάτζη με την ταχύτητα της σκέψης  και τις ιδέες της ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ και ΟΔΗΓΕΙ σε νέα και ενδιαφέροντα επαγγελματικά μονοπάτια.
Phd Vivi Laina

Για μένα η κα.Χάτζη Φυλαξ , είναι Motivator.Με ώθησε να ζήσω και να πιστεψω σε αυτά που αμφισβητούσα.Κάθε συνάντηση μαζί της ήταν μια καινούργια ξεχωριστή εμπειρία και κάθε φορά έφευγα και με κάτι καινούργιο. Η κουβέντα μαζί της έχει ροή και αποπνέει εμπιστοσύνη.Μαζί της πάντα ένιωθα πως όλα έμπαιναν σε μια σειρά και όσα μου έμαθε συνεχίζω να τα εφαρμόζω στην καθημερινότητά μου. Lena Kevkhishvill

Μου χάραξε τα σωστά βήματα..
Όταν μιλάς από καρδιάς….αγγίζεις και καρδιές. Ευχαριστούμε Μ.Μ

A very impressive approach! I felt it was person 2 person. I received a lot of information for my personal problems. I already feel a change in me, in my being, in society and my position in it. I’m stringer and ready to take any challenge. All I have to do is believe in what I want and what I can receive. Thank you Hatzi-for everything-you did it to me to all of us. A life time change – Aim High to a new life!!!  Thank you!!! P.M

Κάτι παραπάνω από εξαιρετική! Χαρισματική! Σ’ ευχαριστώ Μ.Ι

«Ιδιαίτερα Θετικές! Η μεταδοτικότητα και οι γνώσεις της εισηγήτριας δημιουργούν κίνητρο για περαιτέρω ενδιαφέρον»

«Είμαι απρόσμενα, πάρα πολύ ικανοποιημένος. Χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να το παρακολουθήσω»

Με βοήθησε να μάθω καινούργια πράγματα και να βάλω σε τάξη κάποια που ήξερα»

Ηλιόλουστες Πέμπτες σαν και αυτή να έλθουν στη ζωή μου. Σας ευχαριστώ! Μ.Κ

«Πολύ καλές εντυπώσεις, εύστοχα σχόλια που βοηθούν  στην προσωπική ανάπτυξη τόσο από την εισηγήτρια όσο και από τους συμμετέχοντες, κλίμα ενεργής συμμετοχής»

Η υποδοχή, η άνεση, η ενημέρωση, πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, νέες γνώσεις νέες ιδέες, ευχάριστο περιβάλλον, καινούργιοι άνθρωποι. Διασκεδαστική.

Το σεμινάριο ήταν εξαιρετικό εφ’όλης της ύλης και πιστεύω ότι με βοήθησε προσωπικά εμένα αλλά και τους συνεργάτες μου εξοπλίζοντας μας με γνώσεις και εφόδια.

Με έκανε να νιώσω γεμάτη, με πολύ αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό για όσα θα ακολουθήσουν στη ζωή μου Ι.Δ

Ένα χρήσιμο για την βελτίωση της εξυπηρέτησης μου προς τους πελάτες της επιχείρησης, εργαλείο. Μια πολύτιμη βοήθεια για την βελτίωση μου.

Μετάδοση σημαντικών πληροφοριών για το θέμα ανθρώπινων σχέσεων σε όλα τα επίπεδα.

Μετάδοση σημαντικών πληροφοριών για το θέμα ανθρώπινων σχέσεων σε όλα τα επίπεδα.

Την Χάτζη τη γνώρισα επαγγελματικά πριν από περίπου 6 χρόνια. Για μένα δεν είναι απλώς μια αξιόλογη επαγγελματίας αλλά και πολύτιμη σύμβουλος, όπως και φίλη.Η Χάτζη έχει αυτή τη μαγική δύναμη να σε κερδίζει με την απλότητα και τη διορατικότητά της.
Έχει μοναδική ικανότητα να είναι σοβαρή επαγγελματίας χωρίς να είναι απρόσωπη και «ξύλινη». Μπορεί να σου δώσει σημαντικά μαθήματα ζωής μιλώντας με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο, έχοντας ένα ιδιαίτερο ταλέντο να αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό σου.
Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου που έχω γνωρίσει την Χάτζη. Είναι ένας ιδιαίτερος ανθρωπος που ο καθένας θα ήθελε να έχει στη ζωή του, γι’αυτο και νιώθω ιδιαίτερα τυχερή

Vayianna Kouroupi, TUI GROUP HR Manager Greece

Είναι αλήθεια ότι όταν συνάντησα για πρώτη φορά την Χάτζη Σκευοφύλακα πριν από αρκετά χρόνια διέκρινα αμέσως εκείνα τα στοιχεία που συνθέτουν την προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της με τα οποία κερδίζει τους ανθρώπους. Διέκρινα την διάθεση για συνεισφορά και συνεργασία, την ακεραιότητα, τον επαγγελματισμό και πρώτα από όλα το πηγαίο της χαμόγελο που σου φτιάχνει τη διάθεση! Σε ότι αφορά το καθαρά επαγγελματικό κομμάτι, αυτό που με εντυπωσίασε από τα πρώτα εκείνα χρόνια, το οποίο συνεχίζεται αδιάλειπτα στα σεμινάρια και τα βιωματικά εργαστήρια που διοργανώνουμε είναι το δυνατό συναίσθημα που δημιουργείται βλέποντας τους συμμετέχοντες να την περιστοιχίζουν συζητώντας ακόμη και στα διαλείμματα κι ακούγοντας εκείνο το αυθόρμητο, δυνατό και παρατεταμένο χειροκρότημα στο τέλος κάθε μαθήματος που επιβεβαιώνει κάθε φορά την αξία της “Χάτζη” ως εκπαιδεύτριας, ως coach και ως ανθρώπου που οι άλλοι αγαπούν να ακούν, να ακολουθούν και να εμπνέονται από αυτόν.

Γιώργος Λαδάς, CEO, Taseis Management

Πολύ θετικές, είναι ένα σεμινάριο που πρέπει όλοι μας να παρακολουθήσουμε, είναι ένας τρόπος να βελτιωθούμε ακόμη περισσότερο στην εξυπηρέτηση των πελατών, αλλά και εμείς οι ίδιοι.

Ήταν μια πολύ καλή εμπειρία.

Εξαιρετικά καλό, και χρήσιμο στην εργασία και στην εξυπηρέτηση των πελατών.

Μου παρείχε γνώσεις που θα μου είναι απαραίτητες και χρήσιμες πάνω στην εργασία.

Πολύ χρήσιμο και ευχάριστο. Θα τα χρησιμοποιήσω στην εργασία μου και στις αρμοδιότητες που θα αναλάβω.

Αρκετές χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών και για την ικανοποίηση τους.

Αρίστη γνώση του αντικειμένου, που σε συνδυασμό με την συνεχή ενασχόληση και συμμετοχή του κοινού στο σεμινάριο, αποδίδει μια πολύ καλή εμπειρία. 

Это прекрасный профессионал и незаурядный человек, который ВДОХНОВЛЯЕТ, МОТИВИРУЕТ и – в широком смысле слова — НАСТАВЛЯЕТ.   Хадзи со свойственными ей скоростью мышления и свежими идеями ВНУШАЕТ  ЭНТУЗИАЗМ и ПОКАЗЫВАЕТ  ПУТЬ к новым и интересным профессиональным направлениям.

Σίγουρα από αύριο θα είμαι καλύτερος άνθρωπος.

Έχουν μπει ποια στην Ζωή μου έννοιες όπως swot analysis, p1/p2/ καθώς και η έννοια να είμαι καλός ακροατής.

Σας ευχαριστώ πολύ !!!

Ιωάννης Γιαννόπουλος

Σας ευχαριστώ για τα πολύτιμα εφόδια που μας έδωσες ώστε να μπορώ να δίνω και εγώ κάθε μέρα κάτι παραπάνω!!!

Μόσχου Ζωή !

Εποικοδομητικό σεμινάριο με πολλές νέες ιδέες και τρόπους για να βελτιώσω την προσωπικότητα μου. Εξαιρετική !!!! Ευχαριστούμε πολύ!!!!!

Παπαδημητρίου Σοφία

Σεμινάριο με διάλογο, απόψεις, συγκίνηση, ευχάριστο και απόλυτα εποικοδομητικό!!! Ευχαριστώ πολύ !!!

Κ.Π

Καταρχάς να πω ότι ήτανε τιμή και χαρά μου που γνώρισα την Χάτζη! Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που παρακολούθησα το σεμινάριο, Μεταδοτικότητα και ευχάριστη διάθεση αυτό που την διακρίνει ! Άψογη επαγγελματίας !!!

Κατσαλα Δώρα

Ήτανε μια εξαιρετική εισηγήτρια !!!!

Θα χαιρόμουν πολύ να έχω ξανά μια τέτοια ευκαιρία – ήταν πραγματικά τιμή μου !!!

Χάτζη Ευχαριστούμε για όλα !!

Α.Π.

Πρωτοποριακό σεμινάριο πολύ σημαντικό και ουσιώδες γιατί δεν έχει να κάνει μόνο με τον επαγγελματικό τομέα αλλά και για τον ανθρωπινο !!! Εξαιρετικό !!!!

Νίκος Κοντογιάννης

Από την παρακολούθηση του σεμιναρίου ” Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού” πραγματικά εισέπραξα πολλά !!
Κάνετε εξαιρετικά καλά την δουλειά σας !!

Βοηθήσατε πραγματικά πολύ την επιχείριση μας !!

Καλή συνέχεια στο έργο σας !!!!

Ντούλα Ειρήνη

Ήταν πάρα πολύ ωραία όλα όσα άκουσα και ελπίζω να βελτιωθώ σαν άνθρωπος έστω και εάν χρησιμοποιήσω για μένα ακόμα και τα μισά από όσα άκουσα !!!

Σιούτου Πελαγία

Μετά από αυτό το σεμινάριο πιστεύω θα αλλάξουν ουσιώδη πράγματα στην επιχείρηση μας !

Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε !!!

Αγγελική Γιαννούμη !

ΤΕΛΕΙΟ – ΥΠΕΡΟΧΟ – ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ !!

Τσαμπλάκος Πέτρος

Σ’ όλα εξαιρετική !! Μου άρεσε πάρα πολύ – πήρα πολλές γνώσεις, που από την μέρα που ξεκινήσαμε τα έχω βάλει σε εφαρμογή…και ήδη ξεκίνησα !!

Θέλω να γίνω καλύτερη!

Ρένα Δηλαβέρη

Ήταν υπέροχο το σεμινάριο μας και ποιο υπέροχη η εκπαιδεύτρια μας.

Τριανταφύλλου Χρυσούλα

Ήταν υπέροχο το σεμινάριο μας και ποιο υπέροχη η εκπαιδεύτρια μας.

Αθανασία Παπανδρέου

Αυτό το σεμινάριο Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού ήταν ένα μάθημα Ζωής, και θα το θυμάμαι για πάντα ! θα προσπαθήσω να μεταδώσω και στα παιδιά μου όσα πήρα από αυτό το σεμινάριο !! Εύχομαι κάποια στιγμή στο μέλλον οι δρόμοι μας να ξανασυναντηθούν !!! Ευχαριστώ!

Μαστοράκη Ευαγγέλια

Εξαιρετικές γνώσεις και ικανότητα στην παρουσία της !!! Σου εύχομαι πάντα τα καλύτερα Χάτζη και να δίνεις πάντα λύσεις στα θέματα που  απασχολούν τους άλλους !!!! Το ‘χεις και θα το έχεις στο μέγιστο βαθμό!!

Μαρκέλλα Λ

Customer Experience …φεύγοντας νιώθω ανανεωμένη, γνώσεις, λύσεις..όλα ήτανε υπέροχα!

Ντάμπου Μαρίνα

Η εμπειρία μου από την εκπαίδευση “Customer Experience” θα μου μείνει αξέχαστη ! σας ευχαριστώ πολύ !!!!

Ιωάννης

Εξαιρετικά μεταδοτική και φιλική !!!! Δημιουργία πολύ ευχάριστης και οικείας ατμόσφαιρας!! Απόκτηση γνώσης με διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό τρόπο για την Eμπειρία του Πελάτη.

Αλεξοπουλος Ιωάννης

Customer Experience seminar : Ευδιάθετη, επικοινωνιακή, εξαιρετική !!!! Συγχαρητήρια !!!!!

AA

Μοναδική εμπειρία το σεμινάριο !!!! Ανυπομονούμε για επόμενες συναντήσεις !!!! Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

Σπύρος

Εξαιρετική παρουσίαση !!! Άψογη διαδραστικότητα !

Βάρλας Νικήτας

Εξαιρετική παρουσίαση !!! Άψογη διαδραστικότητα !!!!

Βάρλας Νικήτας

Customised περιεχόμενο με βάση τις ανάγκες τις επιχειρήσεις μας !!!

Μπουκουβάλα Ανθή

Μια διαδραστική παρουσίαση σεμιναρίου !!! αμείωτο ενδιαφέρον !! μια εξαιρετική εμπειρία . Ευχαριστούμε πολύ.

Ευαγγελια Κωνσταντινιδη

Εξαιρετική δουλειά για το μοντέλο εμπειρία του Πελάτη μας ! Γεμάτη παρουσίαση και πολύ εποικοδομητική γνώση !!!! Σας ευχαριστούμε για όλα.

Δημήτρης Αλεξανδρόπουλος

Σας ευχαριστώ για αυτή την Μοναδική Εμπειρία !! Το απόλαυσα !!!!

Μαίρη Τζαμίχα.

Όλοι μαζί μπορούμε !!! Ευχαριστούμε!

Κωνσταντίνα

Η εμπειρία μου από την εκπαίδευση θα μου μείνει αξέχαστη !!! Σας ευχαριστώ πολύ !

Ιωάννης Γιαννούμης
Your Content Goes Here
Your Content Goes Here, Your Content Goes Here

Το σεμινάριο της Χαράς”. Όταν το πρώτο σεμινάριο που διοργανώνεις ως υπεύθυνη προσωπικού είναι με την κ. Σκευοφύλακα, δεν μπορεί παρά να νιώθεις υπερηφάνεια και χαρά για το αποτέλεσμα, εκτίμηση και ευγνωμοσύνη στο πρόσωπο της αλλά και τεράστια ευθύνη. Ευθύνη απέναντι στην εταιρεία που εργάζεσαι, απέναντι στο προσωπικό της αλλά και απέναντι στον ίδιο σου τον εαυτό ότι ό,τι άκουσες και έμαθες τώρα πρέπει να φροντίσεις να γίνει πράξη. Γιατί η κ. Σκευοφύλακα ξέρει να ανεβάζει ψηλά τον πήχη. Το πρώτο μέρος του σεμιναρίου μας αφορούσε την εξυπηρέτηση του πελάτη. Νομίζω ότι έγινε σε όλους μας σαφές ότι αυτό αποτελεί πλέον παρελθόν για την επιχείρησή μας. Στόχος μας είναι πια η εμπειρία του πελάτη. Αυτή θα μας διαφοροποιήσει και θα μας βοηθήσει να πάμε ακόμη ένα βήμα μπροστά. Το δεύτερο μέρος πραγματεύονταν το Personal Leadership. Ένα αντικείμενο πιο ευαίσθητο και προσωπικό. Για το λόγο αυτό, χωρίς άλλα σχόλια, θα αναφέρω κάποια από τα λόγια των συναδέλφων που το παρακολούθησαν… Σίγουρα από αύριο θα είμαι καλύτερος άνθρωπος“Ευχαριστώ για όλα! Υπάρχει πλέον μια άλλη στάση ζωής από δω και πέρα. Αυτό το σεμινάριο ήταν μάθημα ζωής και θα το θυμάμαι για πάντα. Θα προσπαθήσω να μεταδώσω στα παιδιά μου όσα πήρα. Πραγματικά μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω ακόμη κι αν χτυπάω σε τοίχους καθημερινά. Τα εργαλεία μου τα έδωσες, θα επιτύχουμε!”Ένα υπέροχο project ολοκληρώθηκε. Οι νέες γνώσεις έχουν μπει στο μυαλό μας και χαραχτεί στις καρδιές μας. Μας βοήθησε να ξεκλειδώσουμε σαν επιχείρηση και να κάνουμε το βήμα μπροστά ξεκινώντας από σήμερα κιόλας!

Ελένη Γιαννούμη, HR Manager

Έχοντας παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου πορείας θεωρώ ότι είναι ένα από τα καλύτερα 5 μου, όχι μόνο για τις γνώσεις αλλά και για την μεταδοτικότητα και ιδιαίτερα για την ικανότητα παρουσίασης.
Ελπίζω να συνεχίσουμε να επικοινωνούμε και ίσως και να ξανασυναντηθούμε! Εύχομαι να μην σταματήσει ποτέ η ανοδική σας πορεία.

Βυζανάρης Συμεών

Ήταν υπέροχη εμπειρία ..!!!!.

Ευγενία Μπολάκη

Όλα ήτανε πολύ καλά και απέκτησα γνώσεις που δεν είχα. Θα ήθελα να ήτανε λίγο μεγαλύτερος ο χρόνος του σεμιναρίου για να μάθω ακόμη περισσότερα!!

Μουλάκης Απόστολος

Θα ήθελα να συμμετέχω σε παρόμοιο σεμινάριο ξανά! Μου άρεσε πολύ ο τρόπος προσέγγισης σας και πως με άπλα καθημερινά παραδείγματα καταλάβαμε το νόημα και τον στόχο του σεμιναρίου !!!

Μπιλιράκη Αθηνά

Εξαιρετική θετική εντύπωση μου έκανε το πόσο στοχευμένο ήτανε το σεμινάριο Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού !! Πραγματικά μου έδωσε δύναμη να συνεχίσω ακόμη και αν χτυπάω πάνε σε τοίχους καθημερινά !!! Τα εργαλεία μου τα έδωσες.. …θα επιτύχουμε!!

Γάκας Πάνος

Στο σεμινάριο Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού – Ενθουσιάστηκα.

Παμπαλού Δέσποινα

Εξαιρετικά εποικοδομητικές ώρες εκμάθησης τόσος στο αντικείμενο μας όπως και σε ευρύτερα επίπεδα που όμως επιδρά με αυτό που ασχολούμαστε!!!

Η γνωριμία και όποια συζήτηση μαζί σας ήτανε εμπειρία !!! Ευχαριστώ πολύ.

Μπαλομούτσουνος Παναγιώτης

Πλήρης μετάδοση και κατανόηση πως όλα ξεκινάνε από την σκέψη και

για όλα υπάρχει λύση !!!! Ένα σεμινάριο πραγματικά εμπειρία !!!

Ντούλη Μαρία

Το σεμινάριο ήτανε πολύ ενδιαφέρον γεμάτο γνώσεις και μυστικά για την δουλειά μας μεταδοτικότητα, χαρά, και γνώση η σημερινή μέρα !!!!

ΝΝ

Πολύ καλή εμπειρία το σεμινάριο “Customer Experience”!

Α.Κ

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον σεμινάριο γεμάτο χρήσιμες πληροφορίες- “Customer Experience”- για το επάγγελμα μας, διαδραστικό και με άμεση συμμετοχή όλων !!!

Σβολική Κωνσταντίνα

Εύχομαι στην Κα Σκευοφύλακα τα καλύτερα – να συνεχίσει για πολλά χρόνια ακόμη την εισήγηση.

Καραβέλης Στράτος

Customer Experience –  Αρκετά καλό σεμινάριο.

Σωστά δομημένο –  πολύ καλά προετοιμασμένο !!!

Μυριβάλης Αριστείδης

Μας έδειξες μια άλλη στάση Ζωής.

Αθανασία

θα μας μείνετε αξέχαστη!!!

Σπύρος

Νιώθω καινούργιος άνθρωπος – ευχαριστώ.

Πέτρος