Η LOGISTICS WAY, μία εταιρία με γνώσεις σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, του Εμπορίου, της παραγωγής και των υπηρεσιών, εμπιστεύτηκε την Business Trainer Χάτζη Σκευοφύλακα τον Ιούλιο του 2022 για την διεξαγωγή εκπαίδευσης με θέμα «Customer Experience (CX)».

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση καθιστά την Logistics Way, μια  εταιρία που στοχεύει να μεταβεί από την εποχή της Εξυπηρέτησης στην εποχή του CX.Υπεύθυνη για την διεξαγωγή του σπουδαίου αυτού εκπαιδευτικού έργου ήταν η κα Χάτζη Σκευοφύλακα, Business Trainer, Mentor, Founder και CEO της Hatzi Filax Group Training |Consulting |Technology.

Το εκπαιδευτικό – διαδραστικό πρόγραμμα με θέμα «Η Εμπειρία του Πελάτη» είχε ως στόχο την εξειδίκευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της επιχείρησης στο μοντέλο CX. Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13/07 στο εντυπωσιακό και μοντέρνο πολυχώρο του Τ16 στο Γκάζι. Συμμετείχαν διευθυντικά στελέχη, διοικητικό προσωπικό και εργαζόμενοι που απασχολούνται στην Logistics Way.

Όπως δήλωσε και ο Founder & Managing Director της Logistics Way, Διονύσης Γρηγορόπουλος«Στα 15 χρονιά λειτουργιάς της εταιρείας μας, έχουμε σαν στόχο  να  δημιουργούμε αποδοτικές σχέσεις με πελάτες για μεγάλο χρονικό διάστημα και  η εμπειρία του πελάτη μας να είναι η πρώτη προτεραιότητα ανεξαρτήτως  των συνθηκών που βιώνουμε ιδιαίτερα τα τελευταία 10 χρόνια.  Θέλαμε λοιπόν να ενισχύσουμε και να διασφαλίσουμε ότι σε κάθε αλληλεπίδραση, με τον οργανισμό μας, ο πελάτης θα έχει μια άψογη εμπειρία. Παράλληλα όμως, θέλαμε να δώσουμε   έμφαση στην εμπειρία των εργαζομένων μας, καθώς είναι απαραίτητη προϋπόθεση για να υπάρξει επιτυχημένο CX. Ευχαριστούμε πολύ την Χάτζη Σκευοφύλακα που μας βοήθησε πρακτικά να καθορίσουμε την CX στρατηγική μας και να κατανοήσουμε, ό,τι συμβαίνει μέσα σε μια εταιρεία, πάντα καταλήγει να επηρεάζει τον πελάτη και την εμπειρία του με τον οργανισμό σας».

Η Χάτζη Σκευοφύλακα, Founder και CEO της Hatzi Filax Group, δήλωσε: «Ήταν μεγάλη μας χαρά που υλοποιήθηκε ένα σπουδαίο πρόγραμμα στον συμβουλευτικό χώρο για την εφαρμογή του CX, σε μια σημαντική συμβουλευτική εταιρεία, την Logistics Way