Η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, στο πλαίσιο του έργου «Ακαδημία Κρητικός», εμπιστεύτηκε στη Hatzi Filax Group Training, HR Consulting, Academy τη διοργάνωση εσωτερικού διαγωνισμού στα πλαίσια του employee experience μιας νέας εταιρικής καμπάνιας με τίτλο «Έχεις ένα φίλο Κρητικό;», που ακολουθεί τη διαφημιστική καμπάνια της εταιρείας.

Η δράση αυτή έχει ως στόχο να μεταφέρει στους εργαζομένους των καταστημάτων, το θετικό αποτύπωμα που επιθυμεί η ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός να αφήνει σε όλους τους πελάτες της. Για την επίτευξη της καμπάνιας πραγματοποιήθηκε ένας εσωτερικός διαγωνισμός μεταξύ των καταστημάτων Κρητικός.

Οι εργαζόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να περιγράψουν μικρές ή μεγάλες πράξεις, δικές τους πρακτικές που εφαρμόζουν καθημερινά και με τις οποίες ο κάθε πελάτης νιώθει μοναδικός και αποκτά ένα «Φίλο Κρητικό» στο κατάστημα τους. Η επιτροπή αξιολόγησης του διαγωνισμού θα επιλέξει και θα βραβεύσει τα τρία καλύτερα καταστήματα με βάση τις πρακτικές που έχουν εφαρμόσει στις παραπάνω κατηγορίες.

Πηγή: https://www.inewsgr.com/more/105/H-Hatzi-Filax-Group-gia-tin-anedik-kritikos.htm