Η Hatzi Filax Group, Training|Consulting, διοργάνωσε για τη διοίκηση και τους εργαζομένους της εταιρείας Veluda Water Filters, το σεμινάριο «CX H Εμπειρία του Πελάτη-Sales Accelerator», το οποίο διεξήχθη το Σάββατο 17 και την Κυριακή 18 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Με 25 χρόνια εμπειρία στον χώρο των φίλτρων, συστημάτων και εξαρτημάτων νερού για επαγγελματική και οικιακή χρήση, η Veluda Water Filters αποφάσισε να εστιάσει σε καινούργια μοντέλα εκπαίδευσης για ολόκληρο τον όμιλο. Το σεμινάριο παρακολούθησαν στελέχη και εργαζόμενοι από καταστήματα στο Ηράκλειο και το Ρέθυμνο Κρήτης, της Θεσσαλονίκης και της Κύπρου.

Το σεμινάριο επιμελήθηκαν και εκπόνησαν οι Χάτζη Σκευοφύλακα, Founder & CEO της Hatzi Filax Group, και Σοφία Σκευοφύλακα, Co-Founder & CCO της εταιρείας. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την τεχνική πώλησης «ABC Sales System» και να ωφεληθούν από το πρόγραμμα «CX Sales Accelerator», ενισχύοντας τις ικανότητές τους που στοχεύουν στην ανάπτυξη των πωλήσεων μέσω της μοναδικής εμπειρίας του πελάτη.

Πηγή: https://marketingweek.gr/i-hatzi-filax-group-gia-ti-veluda-water-filters/