Η Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., μία αναπτυσσόμενη εταιρεία με έντονη επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα στο χώρο των super market κάνει το επόμενο βήμα της ανάπτυξης της, ενδυναμώνοντας και αναπτύσσοντας το ανθρώπινο δυναμικό της με ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα Ηγεσίας.

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα με θέμα «Ανάπτυξη Ηγεσίας» είχε ως στόχο την εξειδίκευση και ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.. Σε συνεργασία με τη Χάτζη Σκευοφύλακα, πραγματοποιήθηκε ένας κύκλος σεμιναρίων με στόχο την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων και την επίτευξη νέων στόχων μέσα στο 2023 για την Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.. Στην εκπαίδευση συμμετείχαν συνολικά 20 Διευθυντές Καταστημάτων και Προϊστάμενοι.

Υπεύθυνη για την διεξαγωγή του σπουδαίου αυτού εκπαιδευτικού έργου ήταν η κα Χάτζη Σκευοφύλακα, Business Trainer. Τα σεμινάρια διήρκησαν συνολικά 26 ώρες από τις 17 Ιανουαρίου έως τις 3 Μαρτίου.

Η κα Αλεξάνδρα Αντωνοπούλου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. δήλωσε:

«Ο άνθρωπος είναι η απάντηση, όποια κι αν είναι η ερώτηση.  Η Δ. Θανόπουλος συνεχίζει να στοχεύει στην ανθρωποκεντρική προσέγγιση η οποία αποτελεί πρωταρχικό στόχο στην στρατηγική της και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας.
Με γνώμονα τα παραπάνω επιλέξαμε την Χάτζη Σκευοφύλακα ως τον πλέον κατάλληλο συνεργάτη όπου αφουγκράστηκε τις ανάγκες μας και δημιούργησε το κατάλληλο πρόγραμμα.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι η μεταλαμπάδευση της γνώσης της και οι πρακτικές  εκμάθησης που εφαρμόστηκαν κατά τη διάρκεια του προγράμματος, θα έχουν άμεσο αντίκτυπο στον οργανισμό καθώς θα συμβάλουν καθοριστικά στη διαμόρφωση μιας υγιούς και σύγχρονης εταιρικής κουλτούρας.»

Η Χάτζη Σκευοφύλακα, Business Trainer, δήλωσε: «Ήταν μεγάλη μας χαρά που συνεργαστήκαμε με την Δ. ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. για μία τόσο σημαντική στιγμή του Οργανισμού. Μας δίνει ιδιαίτερη χαρά να βλέπουμε ελληνικές επιχειρήσεις να θέτουν δυναμικούς στόχους μέσα στο 2023 και να κάνουν τα σωστά βήματα για να τους πετύχουν.»