Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη νέα σημαντική διάκριση SILVER AWARD που απέσπασε η HATZI FILAX GROUP στα SUPERMARKET AWARDS 2023.

Τα SUPERMARKET AWARDS 2023 προσφέρουν για 12η χρονιά την ευκαιρία στις επιχειρήσεις του κλάδου να διακριθούν για τις πρωτοβουλίες τους.

Μετά από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, η  HATZI FILAX GROUP βραβεύτηκε με το SILVER AWARD στην κατηγορία με τίτλο “Προμηθευτές Λύσεων & Υπηρεσιών”, για το έργο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ που υλοποίησε για την επιχείρηση ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

H λαμπρή Τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2023, στο SOFITEL ATHENS AIRPORT. Το Βραβείο παρέλαβαν η κα Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO & Founder της Hatzi Filax Group και η κα Σοφία Σκευοφύλακα, CCO & Co Founder της Hatzi Filax Group. Στην Βράβευση παρευρέθηκαν επίσης, ο κ. Γιώργος Κατωπόδης, Διευθυντής HR της Κρητικός, ο κ. Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος και η κα Αθηνά Χριστοδουλάκη, στελέχη της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Στο πλαίσιο ανάπτυξής της, η επιχείρηση ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ εμπιστεύθηκε την HATZI FILAX GROUP για την οργάνωση και υλοποίηση μιας φιλόδοξης ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ RESKILLING & UPSKILLING,  με πολυεπίπεδη δομή σεμιναρίων και σύγχρονη διαδραστική διαδικασία, με στόχο την ανάπτυξη εταιρικής κουλτούρας και την βελτίωση του Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας.

Το συγκεκριμένο σημαντικό έργο, με επικεφαλής την κα Χάτζη Σκευοφύλακα, μέσα σε ένα έτος, με περισσότερα από 500 διαδικτυακά και δια ζώσης εκπαιδευτικά τμήματα, έδωσε την ευκαιρία σε 5650 εργαζόμενους της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν μέσω του RESKILLING & UPSKILLING.

HATZI FILAX GROUP παραμένει αφοσιωμένη στο σημαντικό σκοπό της να δημιουργεί ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ που συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού με επίκεντρο τον άνθρωπο.

Πηγή: karpathiaki.gr