Τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023, η Σοφία Σκευοφύλακα, CCO και Co-Founder της Hatzi Filax Group, κέρδισε τις εντυπώσεις στη σκηνή IMax του Μουσείου Επιστημών του Λονδίνου, ως Κεντρική Παρουσιάστρια και Ομιλήτρια του Welcome Day του Imperial College Business School. Η Induction Week στο Imperial College Business School είναι μια αξέχαστη εμπειρία που δίνει το έναυσμα για ένα συναρπαστικό Ακαδημαϊκό Ταξίδι. Η εβδομάδα συγκεντρώνει νέους μεταπτυχιακούς φοιτητές και φοιτητές MBA για να δημιουργήσουν επαφές, να εξερευνήσουν τη ζωντανή πόλη του Λονδίνου και να μυηθούν στην παγκόσμιας κλάσης εκπαίδευση που πρόκειται να ξεκινήσουν.

Στόχος του Welcome Day είναι να φέρει κοντά τους νέους φοιτητές του Imperial College Business School και να τους βοηθήσει να ενταχθούν στο χώρο του Πανεπιστημίου. Φέτος, οι μαθητές είχαν μια καθηλωτική εμπειρία στο παγκοσμίου φήμης Μουσείο Επιστημών του Λονδίνου. Ήταν μια ευκαιρία να δημιουργήσουν δεσμούς με συμφοιτητές και επίσης μια ευκαιρία να αποκτήσουν γνώσεις για τις τελευταίες εξελίξεις στην επιστήμη, την τεχνολογία και την καινοτομία – μια ουσιαστική πτυχή της εκπαιδευτικής φιλοσοφίας του Business School.

Το αποκορύφωμα της Ημέρας επικεντρώθηκε στο θέατρο IMAX, όπου οι φοιτητές φιλοξενήθηκαν από τη CCO και Co-Founder της εταιρείας Hatzi Filax Group Σοφία Σκευοφύλακα, απόφοιτο MSc Innovation, Entrepreneurship & Management με την εκδήλωση να ξεκινά με ένα θερμό καλωσόρισμα από τον Κοσμήτορα Καθ. Franklin Allen.

Όπως ανέφερε και η ίδια η Σοφία Σκευοφύλακα σε δημοσίευση της, “Ήταν απίστευτη εμπειρία και τιμή να καλωσορίσω 2000 μαθητές και να μοιραστώ τη σκηνή με τον Κοσμήτορα Καθ. Franklin Allen & & keynote speakers όπως ο Δρ Philip Sandwell, ο Καθ. PhD Michele Dougherty, ο Δρ Wayne Mitchell Associate Provost for EDI και η Dr Jessica Wade. Ευχαριστώ όλη την ομάδα του Imperial Business School για την εμπιστοσύνη και τη συνεχή υποστήριξη”. Συνολικά έγιναν 5 συνεδρίες σε 400 μαθητές κάθε φορά!!

Η Welcome Day του Imperial College Business School έκλεισε με επιτυχία και η Σοφία Σκευοφύλακα επέστρεψε με τις αποσκευές της γεμάτες περηφάνια και πολύτιμες εμπειρίες.

Πηγή: https://www.businesswoman.gr/sofia-skevofylaka-imperial-college-business-school-welcome-day/