Με ιδιαίτερη χαρά η Χάτζη Σκευοφύλακα CEO & Founder της Hatzi Filax Group και η Σοφία Σκευοφύλακα Sofia Filax (Skevofilaka) CCO & Co-Founder της Hatzi Filax Group, παρευρέθηκαν στην εξαιρετική εκδήλωση της BNI Greece για τα ετήσια Βραβεία Επιχειρηματικότητας, που πραγματοποιήθηκε στο Κολλέγιο Αθηνών την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2024. Η παρουσία σημαντικών επιχειρηματιών, του Υπουργού Υγείας, κ. Άδωνη Γεωργιάδη, και του Υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, κ. Δημήτρη Παπαστεργίου, επιβεβαίωσαν το υψηλό κύρος της εκδήλωσης.

Κάθε χρόνο, η ΒΝΙ αναδεικνύει τη στόχευση, τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητα στον τομέα της εξωστρέφειας και των συνεργειών μεταξύ των μελών της. Είμαστε ευγνώμονες που είμαστε μέλη της παγκόσμιας κοινότητας της ΒΝΙ και την ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία και την ευκαιρία να συναντήσουμε εξέχουσες προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου!

Η εταιρεία μας, HATZI FILAX GROUP, είχε την τιμή να συμμετάσχει ενεργά στην κλήρωση, προσφέροντας 10 συμμετοχές σε ανοιχτά σεμινάρια επαγγελματικών δεξιοτήτων, αξίας 150€ η κάθε μία, και 3 βιβλία προσωπικής βελτίωσης, συνολικής αξίας 50€. Συγχαρητήρια στους νικητές! Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, και αναμένουμε να συνεχίσουμε να σας υποστηρίζουμε στο επαγγελματικό και προσωπικό σας ταξίδι!

Ευχαριστούμε από καρδιάς την BNI Greece που αποτελεί πηγή έμπνευσης και ενίσχυσης της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Με την στήριξη σας συνεχίζουμε να επιδιώκουμε τη στόχευση, τη συνεργασία και την αποτελεσματικότητα!