Η Hatzi Filax Group ανέλαβε τον σχεδιασμό, την οργάνωση και την εκπόνηση του έργου «ASD: Ο Δρόμος για το Μέλλον» με το οποίο η εταιρεία ASD ACCOUNT FINANCIAL ADVISOR θα επενδύσει στους ανθρώπους της συνεχίζοντας την δυναμική της ανάπτυξη. Σκοπός είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου και αποδοτικού εργασιακού περιβάλλοντος που θα επιτευχθεί μέσω της ανάπτυξης του Ανθρώπινου Δυναμικού και των διαδικασιών HR.

Μέσω του έργου «ASD: Ο Δρόμος για το Μέλλον», θα καλλιεργηθεί μία ενιαία εταιρική κουλτούρα που θα ενσωματώσει το όραμα, τις αξίες και τους στόχους της ΑSD και θα ενισχύσει το ομαδικό πνεύμα συνεργασίας, τις ίσες ευκαιρίες και την εξέλιξη του Ανθρώπινου Δυναμικού.

Η Hatzi Filax Group έχει πολυετή εμπειρία σε Ελλάδα και εξωτερικό και εξειδικεύεται στον Σχεδιασμό Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού και Διαδικασιών HR που ενισχύουν το Employee Experience και οδηγούν σε Upskilling και Reskilling των δεξιοτήτων του Ανθρώπινου Δυναμικού. Υπεύθυνη για την εκπόνηση του Προγράμματος είναι η κα Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO και Founder της Hatzi Filax Group.

Ο κ. Αλέξιος Σταυρούλιας δηλωσε: Ενισχύοντας το όραμα μας για αριστεία σε όλα μας τα επίπεδα με πελάτες, προσωπικό, προμηθευτές και συνεργάτες, προχωράμε σε μία στρατηγική συνεργασία με τη Hatzi Filax Group για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού μας, εξασφαλίζοντας έτσι τον δρόμο για το μέλλον της ASD”.

Η κα Σκευοφύλακα δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που εταιρείες από τον Χρηματοοικονομικό τομέα προχωράνε στην ανάπτυξη σύγχρονων συστημάτων ανθρώπινου δυναμικού με επίκεντρο τον Άνθρωπο και την ανθρωποκεντρική κουλτούρα. Ελπίζουμε και άλλες εταιρείες να ακολουθήσουν το λαμπρό παράδειγμα του κ. Αλέξιου Σταυρούλια που με την διορατικότητα του και την σύγχρονη εργασιακή αντίληψη που διαθέτει, εστιάζει στην Βελτίωση και Ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού του».

Πηγή: https://www.karpathiaki.gr/%CE%B7-hatzi-filax-group-%CF%83%CF%87%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B4%CF%81%CF%8C%CE%BC%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%BB%CE%BF/