Η Σοφία Σκευοφύλακα CCO και Co-Founder της Hatzi Filax Group, έλαβε την ιδιαίτερη τιμή να εκλεγεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Αποφοίτων Κολλεγίου Αθηνών ΣΑΚΑ για τη θητεία 2023-2025.
Η εκλογή της αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης της στις εκδηλώσεις του ΣΑΚΑ τα τελευταία 2 χρόνια ως εθελόντρια, καθώς και της συνεχούς συμβολής της σε Συλλόγους σπουδαστών και αποφοίτων στην Ελλάδα και το Εξωτερικό.
Η Σοφία Σκευοφύλακα εκπροσωπεί ένα πρότυπο απόδειξης ότι η αφοσίωση στην επαγγελματική αρτιότητα και η δραστηριότητα στην κοινωνία μπορούν να συμβαδίζουν με την επιτυχία και την αναγνώριση.
Η ΣΑΚΑ, ως Σύλλογος που ενώνει τους αποφοίτους του Κολλεγίου Αθηνών, επιλέγοντας τη Σοφία Σκευοφύλακα ως ένα από τα 15 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, έδειξε εμπιστοσύνη στις ικανότητες της και πίστη σε όσα μπορεί να προσφέρει στον Σύλλογο. Αναμένουμε με ανυπομονησία να δούμε πώς, με τη συμμετοχή της, θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αποστολή του ΣΑΚΑ και θα συμβάλει στις δράσεις και στην ανάπτυξη της κοινότητας αποφοίτων.