Η  Hatzi Filax Group, Training|Consulting, διοργάνωσε για την διοίκηση, τα στελέχη και τους εργαζομένους της εταιρείας Veluda Water Filters, σεμινάριο με τίτλο «CX H Εμπειρία του Πελάτη-Sales Accelerator», στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Ηράκλειο Κρήτης.

Το σεμινάριο επιμελήθηκαν και εκπόνησαν οι Χάτζη Σκευοφύλακα, Founder & CEO της Hatzi Filax Group, και Σοφία Σκευοφύλακα Co-Founder & CCO της εταιρείας. Μέσω κατάλληλου εκπαιδευτικού υλικού και διαδραστικών ασκήσεων, οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν την καινοτόμα τεχνική πώλησης «ABC Sales System» και να ωφεληθούν από το πρόγραμμα «CX Sales Accelerator».

Ο Βασίλης Βελούδας, Ιδιοκτήτης & Διευθύνων Σύμβουλος της Veluda Water Filters, δήλωσε: «Η εκπαίδευση CX & ABC αποτέλεσε αφετηρία ώστε να αλλάξει ο τρόπος σκέψης του καθενός από μας. Μας βοήθησε να πιστέψουμε στον αυτό μας περισσότερο και να αγαπήσουμε τους συνεργάτες, αλλά και τους ανθρώπους που μας στηρίζουν 25 χρόνια δείχνοντας εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες αλλά και τα προϊόντα μας».

Πηγή: https://hrpro.gr/veluda-water-filters-synergasia-me-tin-hatzi-filax-group/