Αφορά στους περιφερειακούς διευθυντές της, με εισηγήτρια την Χάτζη Σκευοφύλακα.

Ολοκληρώθηκε την Πέμπτη 4 Μαϊου το Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα «Leadership Skills# Ηγεσία Περιφερειακών Διευθυντών» με εισηγήτρια την Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO και Founder της Hatzi Filax Group.

Ο κύκλος των σεμιναρίων με στόχο την ανάπτυξη ηγετικών δεξιοτήτων των Περιφερειακών Διευθυντών της αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, διήρκησαν συνολικά 16 ώρες και διεξήχθησαν σε ένα σύγχρονο διαδραστικό περιβάλλον, κάτω από την αιγίδα της Ακαδημίας Κρητικός.

Ο Γιώργος Κατωπόδης, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός δήλωσε σχετικά: «Η εκπαίδευση των εργαζομένων μας, και η εξέλιξη και ανάπτυξή τους αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους στόχους της εταιρείας μας.

Μέσα από την Ακαδημία Κρητικός έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε πολλά και διαφορετικά αντικείμενα στο σύνολο των εργαζομένων μας.

Το τελευταίο πρόγραμμα που υλοποιήσαμε για την ανάπτυξη των ηγετικών δεξιοτήτων των Περιφερειακών μας Διευθυντών ενίσχυσε περαιτέρω την πολύ σημαντική αυτή ομάδα στελεχών μας, και βοήθησε στο να πετύχουν τόσο τους εταιρικούς αλλά και τους προσωπικούς στόχους του καθενός».

Πηγή: https://hrpro.gr/akadimia-kritikos-oloklirose-programma-leadership-skills-gia-tin-anedik-kritikos/