Η Hatzi Filax Group ολοκλήρωσε τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του σημαντικού έργου της ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, με μία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουλίου 2023, στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, παρουσιάστηκε το σημαντικό έργο της ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ από την κα Χάτζη ΣκευοφύλακαCEO της εταιρείας Hatzi Filax Group που είναι υπεύθυνη του σχεδιασμού και της υλοποίησης του συγκεκριμένου έργου. Σε αυτόν τον 1ο χρόνο λειτουργίας της πραγματοποιήθηκαν 20.592 ανθρωποώρες εκπαίδευσης εκ των οποίων 195 ώρες Ηγεσίας για τα Στελέχη.

Στην εκδήλωση επιβραβεύτηκε η συνεισφορά των Εσωτερικών Εκπαιδευτών που προέρχονται από τους εργαζομένους την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ οι οποίοι παρακολούθησαν το ειδικό Σεμινάριο Train-the-Trainer της Hatzi Filax Group.

Επίσης, εκτός από την απονομή βραβείου στην αφοσιωμένη ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, απονεμήθηκαν βραβεία και σε άλλους 10 Εργαζόμενους και Στελέχη για την συνεισφορά τους στην Εταιρεία από τον Διευθύνων Σύμβουλο της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ κ. Άγγελο Κρητικό.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ κ. Κρητικός στην ομιλία του ανέφερε: «Ευχαριστούμε την Hatzi Filax Group που με την πρωτοβουλία και το ακούραστο έργο της μπορέσαμε να δημιουργήσουμε την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΡΗΤΙΚΟΣ και τις βραβεύσεις των Ανθρώπων μας. Η Ακαδημία παίζει πρωταρχικό ρόλο στην προσπάθεια της ανάπτυξης της ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, έτσι ώστε να ευθυγραμμιστεί το τόσο μεγάλο πληθυσμιακό κοινό που έχουμε μέσα από τις διαδικασίες και τις εκπαιδεύσεις».

Η κα Σκευοφύλακα δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που στην ελληνική επιχειρηματική κοινότητα δημιουργήθηκε μια σύγχρονη και ευέλικτη Ακαδημία για 4000 άτομα, αφοσιωμένη στο reskilling και upskilling όλων των εργαζομένων. Ευχόμαστε ότι οι ελληνικές επιχειρήσεις που θα εστιάσουν στην ανάπτυξη των εργαζομένων τους θα είναι σύντομα πολλές. Ευχαριστώ τον κ. Άγγελο Κρητικό που μου εμπιστεύτηκε το όραμα της δημιουργίας της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ».

Πηγή: https://www.karpathiaki.gr/%CE%B7-hatzi-filax-group-%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-1%CE%BF-%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CE%B1%CE%BA%CE%B1%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%B9%CE%B1-%CE%BA/