Για την on-line διεξαγωγή των εξετάσεων Ευρωπαϊκής «Πιστοποίησης ELA» 

Ολοκληρώθηκε τον Φεβρουάριο με επιτυχία από το ILME, ο 13ος κύκλος εξετάσεων για την διεθνώς αναγνωρισμένη Πιστοποίηση του European Logistics Association – Πιστοποίηση ELA – που απευθύνεται στα στελέχη του κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics.  Ο 13ος κύκλος εξετάσεων υλοποιήθηκε διαδικτυακά, όπως και οι δυο προηγούμενοι κύκλοι το 2021, σε συνεργασία με την Hatzi Filax Group

Το 2022, είναι ο έβδομος χρόνος παρουσίας στην Ελλάδα του θεσμού της Πιστοποίησης ELA, που αποτελεί μια από τις πρωταρχικές δράσεις του Ινστιτούτου Logistics Management Ελλάδος (ILME) αλλά και μια σημαντική προσφορά στον κλάδο της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και στην ανάπτυξη των στελεχών της.  Μετά την υπογραφή Μνημονίου Συνεργασίας (MoU) το 2021, μεταξύ του ILME και του Κυπριακού Φορέα Εφοδιαστικής Αλυσίδας (ΚΥΦΕΑ), φέτος είναι η πρώτη χρονιά που στις εξετάσεις Πιστοποίησης συμμετέχουν στελέχη από την Κύπρο, ενώ για την προετοιμασία των υποψηφίων, το ILME έχει συνάψει συνεργασίες για εκπαιδευτικά προγράμματα με την projectyou στην Ελλάδα και την iMinder στην Κύπρο.

To ILME απευθύνθηκε ήδη από το 2021 στην Hatzi Filax Group Training | Consulting | Technology, για την επιμέλεια και την διεξαγωγή των εξετάσεων Πιστοποίησης ELA διαδικτυακά. Στην εξεταστική του Φεβρουαρίου συμμετείχαν περισσότερα από εξήντα (60) στελέχη Logistics της αγοράς, είκοσι τρία (23) εκ των οποίων συμμετείχαν από την Κύπρο.

Η επικεφαλής του θεσμού Πιστοποίησης ELA, κ. Βασιλική Λαιζηνού, μέλος ΔΣ του ILME και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ECBL, η οποία έχει την ευθύνη της διοργάνωσης των εξετάσεων, δήλωσε: “Στις αρχές του 2021, λόγω της πανδημίας, αντιμετωπίσαμε την πρόκληση να υλοποιήσουμε τις εξετάσεις Πιστοποιήσης ELA on-line, ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η σημαντική, για τον κλάδο της εφοδιαστικής, δραστηριότητα του Ινστιτούτου.  Η συνεργασία μας με την Hatzi Filax Group Training | Consulting | Technology για την τεχνική υποστήριξη των εξετάσεων ήταν κομβική για την μετάβαση των εξετάσεων στο διαδίκτυο, εφαρμόζοντας με επιτυχία όλες τις προδιαγραφές που θέτει ο ELA.”

Η εταιρεία Hatzi Filax Group Training | Consulting | Technology, γνωρίζοντας τις απαιτήσεις αλλά και τις δυνατότητες της ψηφιακής εποχής, αποτελεί πρωτοπόρα επιχείρηση στον τομέα της οργάνωσης διαδικτυακών μαθημάτων/σεμιναρίων αλλά και εξετάσεων.  Η υπεύθυνη της διαδικτυακής οργάνωσης και του συντονισμού των εξετάσεων, κ. Σοφία Σκευοφύλακα δήλωσε: “H διεξαγωγή των συγκεκριμένων εξετάσεων  στην εποχή που διανύουμε, δείχνει ότι πια ότι όλοι μας, μπορούμε να εκπαιδευτούμε και να πιστοποιηθούμε εύκολα στον τομέα μας. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι για την τρίτη συνεχόμενη επιτυχημένη εξεταστική. Ευχαριστούμε θερμά το ILME, το όποιο μας εμπιστεύτηκε για ένα θεσμό τόσο σημαντικό όσο η Πιστοποίηση ELA.”