Το Webinar Time Management ολοκληρώθηκε με εξαιρετική επιτυχία, με εισηγήτρια την κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, προσφέροντας σε όλους τους συμμετέχοντες όλα τα απαραίτητα εργαλεία και εφόδια ώστε να διαχειρίζονται ορθά το χρόνο τους και να αντιμετωπίζουν τους γρήγορους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους.  Πιο αναλυτικά, στόχος του προγράμματος ήταν η μεγιστοποίηση των ικανοτήτων χρήσης χρόνου, “Σας ευχαριστώ για την βεβαίωση παρακολούθησης. Η συμμετοχή μου στο σεμινάριο αποτέλεσε μια ανέλπιστη αφύπνιση στον καθημερινό αγώνα που έχω με την διαχείριση του χρόνου μου. Η κ. Σκευοφύλακα, ήταν εξαιρετικά βοηθητική. Παρομοίως θα χαρώ να την ξαναδώ και να την ξανακούσω. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή δημιουργική συνέχεια σε όλη την ομάδα σας”- Ελένη Τσ.

Μέσα από θεωρητική εκπαίδευση και διαδραστικές ασκήσεις  εξασφαλίστηκαν τα μέγιστα αποτελέσματα με στόχο την εξάσκηση την κριτικής σκέψης των συμμετεχόντων, την αύξηση της παραγωγικότητάς τους και την ελαχιστοποίηση της αναβλητικότητάς τους. “ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΕΝΟΣ!!! Αυτή είναι η λέξη που εκφράζει με απλά λόγια, την αίσθηση που έχει κανείς μετά τη συμμετοχή του στο σεμινάριο Time Management. ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ που συμμετέχω σε κάποιο πρόγραμμα της κας Χάτζη, αποκομίζω περισσότερα εφόδια πληροφορίες και γνώση απ΄ό,τι αρχικά προσδοκούσα. Η κα Χάτζη σε οδηγεί να ανακαλύψεις τις δυνατότητες που έχεις και να τις ενεργοποιήσεις. Αυτό αποτελεί βαθιά και ουσιαστική γνώση των ικανοτήτων σου. Κάθε πρόγραμμά της…το συστήνω ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ!”- Μανώλης Μ. “Ευχαριστούμε πολύ για το χρόνο που μας αφιερώσετε, Παρακολούθησα όλο το μέρος της διάλεξης είχε ενδιαφέρον αλλά επειδή βρισκόμουν σε επαγγελματικό ταξίδι δυσκολεύτηκα λίγο να συμμετέχω ενεργά. Έμαθα ενδιαφέρον πράγματα και σημεία κλειδιά που σίγουρα θα με βοηθήσουν στο μέλλον.” – Βασίλης Ντ.

Οι διαδραστικές ασκήσεις του σεμιναρίου εξασφαλίζουν την κατανόηση της θεωρίας και την άμεση εφαρμογή της στην καθημερινότητα της εργασίας όλων των συμμετεχόντων. “Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω με τη σειρά μου για τη δυνατότητα που μου δόθηκε να παρακολουθήσω το συγκεκριμένο σεμινάριο. Για μένα το σεμινάριο αυτό στάθηκε η αφορμή να ξεκινήσω τον καλύτερο προγραμματισμό των υποχρεώσεών μου, τόσο στο εργασιακό μου περιβάλλον όσο και στην προσωπική μου ζωή. Οι πληροφορίες και η γνώση που έλαβα ήταν διαφωτιστικές. Εξαιρετική η παρουσίαση της κυρία Σκευοφύλακα, με εντυπωσίασε ο τρόπος προσέγγισης και η αμεσότητά της παρά την απόσταση.” – Κωνσταντίνα Σ.

Το σεμινάριο είναι ανεπτυγμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες τεχνικές εκπαίδευσης ενηλίκων, έτσι ώστε να είναι εφαρμόσιμο ό,τι αποκομίσουν οι συμμετέχοντες από την πρώτη κιόλας μέρα της εκπαίδευσης. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να είναι σε θέση να λαμβάνουν τις πιο αποτελεσματικές και χρήσιμες αποφάσεις για τους ίδιους στον εργασιακό τους χώρο, αλλά και να τεθούν οι βάσεις για την επαγγελματική τους εξέλιξη. “Συγκεκριμένα στην εργασία μου, χρειάζομαι πολλή εξάσκηση στην τεχνική χωρίζω και αξιοποιώ «αργά» το χρόνο μου σε 15λεπτα, για να μη βιάζομαι να τελειώσω ο,τι μου ανατίθεται. Στην προσωπική μου ζωή από την άλλη, ό,τι έχω σε εκκρεμότητα είναι πράγματα που δεν αναθέτω σε άλλα μέλη της οικογένειας. Οπότε θα δουλέψω την τεχνική της ανάθεσης.” – Γεωργία Χ. “Το σεμινάριο ξεπέρασε τις προσδοκίες μου δίνοντας απλές πρακτικές λύσεις στη διαχείριση χρόνου και η κα Χάτζη κατάφερε να κρατήσει το ενδιαφέρον καθ’ όλη τη διάρκεια. Ευχαριστούμε ακόμη μία φορά!” – Ελευθερία Π.


www.hatzifilax.com