Φόρτωση Εκδηλώσεις

ΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙΤΕ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΠΕΛΑΤΗ ΣΑΣ

3 ΩΡΕΣ

ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ:

  1. Τα 6 Βήματα για την Σωστή Διαχείριση Παραπόνου.
  2. Αξιολόγηση Διαχείρισης Παραπόνου.
  3. Κερδίζοντας Νέους Πελάτες μέσα απο την Διαχείριση Παραπόνου.
  4. Λέξεις για την Διαχείριση Παραπόνου.
  5. Διαχείριση Παραπόνου – Θετική Εμπειρία του Πελάτη.
  6. Η Ψυχολογία του Δυσαρεστημένου Πελάτη

Εισηγήτρια:

Η Χατζη Σκευοφύλακα είναι CEO της επιχείρησης Hatzi Filax Group Consulting|Training|Technology. Κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής της πορείας έχει εκπαιδεύσει περισσότερα από 50.000 άτομα και έχει δημιουργήσει περισσότερους από 1500 εκπαιδευτές σε επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα, καθώς και ελεύθερους επαγγελματίες. Είναι υποψήφια Διδάκτωρ. Εχει διατελέσει Πρώην Γενική Διευθύντρια στην Epsilon Net και Διευθύντρια της Σχολής Σπύρος Σκλαβενίτης και Αναπληρώτρια διευθύντρια στην επιχείρηση “Ι & Σ Σκλαβενίτης”. Στο ιστορικό της καριέρας της έχει συνεργαστεί, διδάξει και διδάσκει σε κορυφαίες και αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις της Ελλάδας (για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://hatzifilax.com/).

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ:

Τα προγράμματα της Hatzifilax αποτελούνται από θεωρητική εκπαίδευση και διαδραστικές ασκήσεις, έτσι ώστε να εξασφαλιστούν τα μέγιστα αποτελέσματα σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες.

ΠΑΡΟΧΕΣ:

Βεβαίωση παρακολούθησης

Δηλώστε την συμμετοχή σας & εξασφαλίστε τη θέση σας! Στείλτε μας το ονοματεπώνυμό σας, το email & το τηλέφωνό σας στο training@hatzifilax.com και η ομάδα μας θα επικοινωνήσει μαζί σας!

Go to Top