Είναι μεγάλη μας τιμή που η Σοφία Σκευοφύλακα, CCO & Co-Founder της Hatzi Filax Group, ήταν καλεσμένη από τον σύμβουλο μάρκετινγκ, κ. Θέμη Σαρανταένα, στο επεισόδιο της τηλεοπτικής εκπομπής “Marketing in Practice” που προβάλλεται στο ONE Channel.

Το επεισόδιο επικεντρώθηκε σε ζητήματα που αφορούν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ξεκινώντας με τις προκλήσεις στην εύρεση του κατάλληλου προσωπικού, συζητήθηκε η περιορισμένη πρόσβαση σε ταλέντα και δίκτυα.  Συζητήθηκαν οι καλύτερες πρακτικές για πρόσληψη και επιλογή προσωπικού, με έμφαση στην εξατομικευμένη προσέγγιση και στην αξιολόγηση των δεξιοτήτων. Η δημιουργία ενός δυναμικού εργασιακού περιβάλλοντος, η εσωτερική επικοινωνία και η ανάπτυξη ηγετικών ικανοτήτων αποτέλεσαν σημαντικά θέματα που αναδείχθηκαν, διαμορφώνοντας τα θεμέλια για μια ισχυρή και ανταγωνιστική οργάνωση.

Το θέμα που συζητήθηκε, η διαχείριση του προσωπικού στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, αποτελεί κομβικό κομμάτι της επιτυχίας της εταιρίας μας Hatzi Filax Group και είμαστε ενθουσιασμένοι που η Σοφία Σκευοφύλακα είχε την ευκαιρία να μοιραστεί τις γνώσεις και την εμπειρία της στην μοναδική τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice”!

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Θέμη Σαρανταένα και το κανάλι ONE Channel για αυτή την εξαιρετική εμπειρία και συζήτηση!