ΠΗΓΗ: https://www.logistics-management.gr

κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO & Founder της Hatzi Filax Group

Tο Gold βραβείο στην κατηγορία «Best Initiative for Change to CX Culture» των Loyalty Awards 2021, κατέκτησε η Hatzi Filax Group – Training-Consulting-Technology, για το έργο «Customer Experience Culture».

Για 4η χρονιά, ο θεσμός των Loyalty Awards παρουσίασε τα πιο καινοτομικά και αποτελεσματικά για την αφοσίωση των πελατών, προγράμματα loyalty στη χώρα μας.

H τελετή βράβευσης πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουνίου.   Πρόεδρος της επιτροπής των βραβείων ήταν ο καθηγητής Γεώργιος Σιώμκος.

Μετά από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, η Hatzi Filax Group απέσπασε το χρυσό βραβείο που υλοποίησε στην επιχείρηση ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ.

Το βραβείο παρέλαβαν η κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO & Founder της Hatzi Filax Group και η κ. Σοφία Σκευοφύλακα, CCO & Cofounder της Hatzi Filax Group. Στη βράβευση παραβρέθηκαν η κ. Ελένη Κεφερλή, Διευθύντρια Marketing της «Κρητικός», ο κ. Χρίστος Τσιάκας, Διευθυντής HR της «Κρητικός», η κ. Αλίκη Κονταξάκη, Marketing Coordinator και η κ. Αγγελική Χρυσικού, Consulting Coordinator της Hatzi Filax Group.

Η ομάδα της Hatzi Filax Group – κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, κ. Σοφία Σκευοφύλακα, κ. Αγγελική Χρυσικού, κ. Αλίκη Κονταξάκη

Στο πλαίσιο ανάπτυξής της, η επιχείρηση ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ εμπιστεύθηκε την Hatzi Filax Group για την οργάνωση και υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος Customer Experience Culture, με στόχο την ανάπτυξη εταιρικής κουλτούρας για παροχή εμπειρίας στο πελάτη (Customer Experience) πανελλαδικά.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, με επικεφαλής την κ.  Χάτζη Σκευοφύλακα, Customer Experience Expert, ολοκλήρωσε με επιτυχία τη μετάβαση της επιχείρησης από το Customer Service στο Customer Experience (CX).

Μπορείτε να διαβάσετε αντίστοιχα επιτυχημένα Customer Experience Culture projects στο: https://hatzifilax.com/customer-experience/