Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε τη χρυσή διάκριση της HATZI FILAX GROUP TRAINING | CONSULTING | TECHNOLOGY στα Loyalty Awards 2021.

 Για 4η χρονιά, ο θεσμός των Loyalty Awardsπου διοργανώνεται από την BOUSSIAS, παρουσίασε τα πιο καινοτόμα και αποτελεσματικά για την αφοσίωση των πελατών, προγράμματα loyalty στη χώρα μας.

Τελετή Βράβευσης πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 1 Ιουνίου, στο House 124, με Πρόεδρο της Επιτροπής τον Καθηγητή κ. Γεώργιο Σιώμκο.

Μετά από μια αυστηρή διαδικασία αξιολόγησης, η Hatzi Filax Group απέσπασε Gold βραβείο στην κατηγορία με τίτλο Best Initiative for Change to CX Culture για το έργο Customer Experience Culture που υλοποίησε για την  επιχείρηση ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ, το οποίο παρέλαβαν η κα Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO & Founder της Hatzi Filax Group και η κα Σοφία Σκευοφύλακα, CCO & Cofounder της Hatzi Filax Group.

Στην βράβευση παρευρέθηκαν επίσης, η κα Ελένη Κεφερλή, Διευθύντρια Marketing της Κρητικός, ο κ. Χρίστος Τσιάκας, Διευθυντής HR της Κρητικός, η κα Αλίκη Κονταξάκη, Marketing Coordinator και  η κα Αγγελική Χρυσικού, Consulting Coordinator της Hatzi Filax Group.

Στα πλαίσια ανάπτυξής της, η επιχείρηση ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ εμπιστεύθηκε την Hatzi Filax Group για την οργάνωση και υλοποίηση ενός φιλόδοξου προγράμματος ανάπτυξης εταιρικής κουλτούρας για παροχή Εμπειρίας στον Πελάτη (Customer Experience), πανελλαδικά.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα, με επικεφαλή την κα Χάτζη Σκευοφύλακα, Customer Experience Expert, ολοκλήρωσε με επιτυχία την μετάβαση της επιχείρησης από το Customer Service στο Customer Experience- CX. Στο πρόγραμμα συμμετείχε όλο το ανθρώπινο δυναμικό της επιχείρησης, το οποίο πλέον έχει ενστερνιστεί την πελατοκεντρική προσέγγιση και την ορθή διαχείριση παραπόνων και επικοινωνίας, ώστε να προσφέρουν στον Πελάτη την πραγματική Εμπειρία που χρειάζεται, αντί για απλή εξυπηρέτηση.

Μπορείτε να διαβάσετε αντίστοιχα επιτυχημένα case studies στο: https://hatzifilax.com/customer-experience/