Στο πλαίσιο του Project «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού » 

Ένα σπουδαίο Project σε μια ελληνική αναπτυσσόμενη επιχείρηση, που δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας .

Νέα συνεργασία ξεκίνησε με τη Dress2undress, από τις αρχές του 2021, η Hatzi Filax Group Training | Consulting | Technology, με στόχο την ανάπτυξη των εργαζομένων της εταιρίας , η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο της μόδας.

Η κ. Νατάσα Αποστολοπούλου, CEO και Creative Director της Dress2undress, ξεκίνησε την εταιρία το 2013 με τη λειτουργία του πρώτου της καταστήματος στη Γλυφάδα. Η κ. Αποστολοπούλου είναι μια επιχειρηματίας, η οποία καθημερινά εμπνέεται από τις γυναίκες εκείνες, που θέλουν να ξεχωρίζουν με το στυλ και την εμφάνισή τους , σε κάθε δραστηριότητα , κάθε μέρα. Το όραμα και το πάθος της κ. Νατάσας Αποστολοπούλου και του κ. Νίκου Κοντόπουλου είναι αυτό που καθοδηγεί καθημερινά τη Dress2undress. Όλοι οι εργαζόμενοι καθημερινά προσφέρουν τις πιο κατάλληλες λύσεις, στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν, καθώς η  Dress2undress, αποτελεί τον πιο Fashion προορισμό για όλα τα Hot Trends.

κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, έχει εξειδικευμένες γνώσεις στη διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού και είναι πρωτοπόρος στην Εμπειρία του Πελάτη για επιχειρήσεις που αναπτύσσονται με ταχύτατους ρυθμούς. Η κ. Σκευοφύλακα, πιστεύει πολύ στην σημασία της διαρκούς προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης των εργαζομένων της κάθε επιχείρησης . Παραμένει προσηλωμένη, στον σχεδιασμό και στην παροχή εκπαιδευτικών δράσεων υψηλών αποδόσεων, που έχουν στόχο την  ανάπτυξη των επαγγελματικών δεξιοτήτων και την παροχή Εμπειρίας στον Πελάτη – Customer Experience (CX).

Η κ. Σοφία Σκευοφύλακα έχει εξειδίκευση στο Smart Business Models και στη συμβουλευτική σύγχρονων επιχειρήσεων που αναπτύσσονται μέσα από το διαδίκτυο και την τεχνολογία. Είναι η Co-Founder και Chief Commercial Officer της επιχείρησης Hatzi Filax Group Consulting|Training|Technology και Exclusive Partner της πλατφόρμας Willo στην Ελλάδα. Είναι προσηλωμένη στους στόχους της και έχει ήδη αποσπάσει ένα (1) βραβείο για την παροχή καινοτόμων δράσεων στο χώρο του HR και 1 βραβείο για Customer Experience.

Με την ομάδα της, η κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, έχει αναλάβει το σχεδιασμό ενός ολοκληρωμένου προγράμματος, «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» ,για την εταιρία Dress2undress.

Το project, βασίζεται σε τέσσερις  (4) πυλώνεςΣυμβουλευτική στην Οργάνωση εταιρικού συστήματος που συμπεριλαμβάνει το σχεδιασμό  οργανογράμματος, βελτίωση διαδικασιών σύμφωνα με το μοντέλο Smart Business Models,  περιγραφές θέσεων εργασίας  αξιολογήσεις -προσλήψεις προσωπικού , εκπαίδευση μέσα από Workshop και Personal Mentoring σε όλες τις βαθμίδες της επιχείρησης και εφαρμογή του σύγχρονου μοντέλου Customer Experience Dress2undress.

Με την αφοσίωση στο όραμα και με το πάθος μιας σύγχρονης επιχείρησης  μόδας , με δυναμική και καινοτόμα πορεία στα Social Media  και μέσα από τη συνεργασία με τη  Hatzi Filax Group Training | Consulting | Technology, με την εφαρμογή του νέου μοντέλου Customer Experience,  δημιουργείται η επιχείρηση που ήδη φέρνει στην Ελλάδα το νέο Shopping Experience για κάθε γυναίκα.