Η 14η HEALTH EXPO ATHENS (Έκθεση + Συνέδριο), διεξάχθηκε στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, στις 18 & 19 Φεβρουαρίου 2023. Η HEALTH EXPO ATHENS, υπό τη διοργάνωση της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ, αποτελεί το μεγαλύτερο συνεδριακό και εκθεσιακό γεγονός στον χώρο της υγείας. Το πρόγραμμα ήταν γεμάτο από διακεκριμένους ομιλητές με σπουδαία και σύγχρονη θεματολογία.

Ανάμεσα στις 5 θεματικές της HEALTH EXPO ATHENS ήταν και η ενότητα Marketing και Διαχείριση, όπου η κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO και Co – Founder της Hatzi Filax Group ως ομιλήτρια με θέμα “Πως να Προσλαμβάνετε τους Καλύτερους στη Νέα Εποχή” αναφερόταν στη σημασία της διαδικασίας της συνέντευξηςσύγχρονα εργαλεία που οφείλουν να χρησιμοποιούν οι επιχειρήσεις, τα μέσα που χρειάζεται μία σύγχρονη επιχείρηση για να διατηρήσει τους ανθρώπους της και τους μακροπρόθεσμους στόχους που πρέπει να θέτουν τα φαρμακεία, και κάθε άλλη επιχείρηση σήμερα, για να δημιουργούν λειτουργικές ομάδες και όχι απλά να καλύπτουν κενές θέσεις εργασίας.

Η ομιλία της κας Σκευοφύλακα πραγματοποιήθηκε σε μια κατάμεστη αίθουσα με επιστήμονες, επιχειρηματίες και στελέχη από το χώρο της υγείας και του φαρμακείου. Υπήρχε μεγάλος ενθουσιασμός και πλήθος ερωτήσεων από το κοινό και έντονο ενδιαφέρον για την εφαρμογή των προτάσεων στον κλάδο των φαρμακοποιών και των επιχειρήσεων.

Στόχοι της εκδήλωσης ήταν η βελτίωση των επιστημονικών δεξιοτήτων των επαγγελματιών υγείας, η ανάδειξη καινοτόμων πρακτικών και τεχνολογιών, η βελτιστοποίηση της διαχείρισης, καθώς και η ενημέρωση σχετικά με επίκαιρα θέματα στον χώρο της υγείας, πάντα με τη στήριξη εταιρειών που δραστηριοποιούνται μέσω της προσφοράς προϊόντων και υπηρεσιών, στον χώρο της υγείας.

Ήταν μεγάλη χαρά και τιμή να συμμετέχουμε σε μία τέτοια εκδήλωση. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Πρόεδρο της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ  κ. Ιωάννη Ευάγγελο Χαραμή, την Αρχισυντάκτρια της ΧΑΡΑΜΗ ΑΕ  κ. Πόπη Χαραμή, και την Health Expo Greece για την πρόσκληση προς την κ. Χάτζη ΣκευοφύλακαCEO και Founder της Hatzi Filax Group ως ομιλήτρια.

Θέλουμε να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στον κ. Ιωάννη Ευάγγελο και τηνκ. Πόπη Χαραμή και την ομάδα τους για αυτή την αξιοσημείωτη εκδήλωση!

Άλλη μια εξαιρετική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με επιτυχία!