Ευχαριστούμε πολύ το Marketing Week για το Δελτίο Τύπου.

Η Hatzi Filax Group Training|Consulting|Technology απέσπασε Silver Award στα φετινά Women Empowerment Awards της Boussias στην κατηγορία Best Corporate Social Responsibility Activities – Education & Skilling για το project «Empowering & Educating a Refugee women» στον Μη Κερδοσκοπικό Οργανισμό Sistech.

Το βραβείο παρέλαβε η Project Leader, Σοφία Σκευοφύλακα, Chief Commercial Officer & Co-founder της Hatzi Filax Group και η Μίλα Αγγελίνα, Programs Manager Greece της Sistech. Η Σοφία Σκευοφύλακα συμμετείχε στο έργο του ΜΚΟ Sistech που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μέσω των κατάλληλων συνεντεύξεων επιλέχθηκε ως HR & Soft Skills Mentor για μια γυναίκα πρόσφυγα, μία fellow του προγράμματος.

Με την υποστήριξη και εκπαίδευση που έλαβε, η fellow του προγράμματος κατάφερε να ξεκινήσει μία νέα αρχή και να διεκδικεί μία θέση εργασίας στην ελληνική αγορά. «H εκπαίδευση και η ενδυνάμωση γυναικών είναι απαραίτητη ειδικά στην εποχή που διανύουμε για να μπορέσουμε να αναπτυχθούμε», δήλωσε σχετικά η Σοφία Σκευοφύλακα.