hatzifilax.com

Αποφάσισα να ιδρύσω τη Hatzi Filax Co, εταιρεία κατάρτισης και εκπαίδευσης που ειδικεύεται στο να βοηθήσει τους ανθρώπους  να ανακαλύψουν και να «ξεκλειδώσουν» δεξιότητες και δυνατότητες, ώστε να οικοδομήσουν επιτυχημένες επιχειρήσεις και εξαιρετική προσωπική ανάπτυξη.

ΑΛΛΑΞΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΤΩΡΑ

ΔΕΣ ΠΩΣ

[sg_popup id=”1″ event=”onload”][/sg_popup]

Corporate Training

Εκπαιδευτικά Προγράμματα
για τους εργαζόμενους κάθε επιχείρησης.

Personal Bussiness Development

Ειδικά προγράμματα για ολιγομελή τμήματα εταιρειών και για επιχειρήσεις που στόχο έχουν να οργανώσουν καλύτερα τις ομάδες και το management τους, ώστε να επιτύχουν, μέσα από άρτια συνεργασία και καθοδήγηση, τους στόχους και τα αποτελέσματα που επιθυμούν.

Σεμινάρια για προσωπική ανάπτυξη

 • Time management
 • Presentations skills
 • Goal Setting
 • 100 day challenge
 • Ηow to Communicate better
 • Train the Trainer
 • How to improve your relationships
 • How to improve your network
 • How to improve my business

Personal Μentoring for a Business Development

Όλοι καθημερινά προσπαθούμε να πετύχουμε σε όλες μας τις δραστηριότητες. Η επιτυχία στο τέλος της ημέρας εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα θα σας βοηθήσει να τονώσετε την αυτοπεποίθησή σας και τη μεθοδολογία σας για να έχετε εξαιρετικά αποτελέσματα. Είτε εργάζεστε για να πάρετε προαγωγή, είτε για να αρχίσετε μια νέα καριέρα είτε για να μεγαλώσετε την επιχειρηματική σας δραστηριότητα, μπορούμε να βρούμε μαζί τα σωστά βήματα προς την επιτυχία.

Tελευταία Nέα

«Την Χάτζη τη γνώρισα επαγγελματικά πριν από περίπου 6 χρόνια. Για μένα δεν είναι απλώς μια αξιόλογη επαγγελματίας αλλά και πολύτιμη σύμβουλος, όπως και φίλη.lΗ Χάτζη έχει αυτή τη μαγική δύναμη να σε κερδίζει με την απλότητα και τη διορατικότητά της. Έχει μοναδική ικανότητα να είναι σοβαρή επαγγελματίας χωρίς να είναι απρόσωπη και «ξύλινη». Μπορεί να σου δώσει σημαντικά μαθήματα ζωής μιλώντας με τον πιο αφοπλιστικό τρόπο, έχοντας ένα ιδιαίτερο ταλέντο να αναδεικνύει τον καλύτερο εαυτό σου.

Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου που έχω γνωρίσει την Χάτζη. Είναι ένας ιδιαίτερος ανθρωπος που ο καθένας θα ήθελε να έχει στη ζωή του, γι’αυτο και νιώθω ιδιαίτερα τυχερή.»

Vayianna Kouroupi, HR Manager Greece, Cyprus & Malta/ TUI GROUP

CUSTOMER EXPERIENCE OPTIMIZATION PROGRAM
Μία εμπειρία τόσο ευχάριστη όσο και χρήσιμη! Ό,τι ακριβώς χρειάζονται οι άνθρωποί μας για να καταλάβουν και να πλησιάσουν λίγο περισσότερο ο ένας τον άλλον, ό,τι χρειάζονται οι ομάδες μας για να λειτουργούν ακόμη πιο αποτελεσματικά απέναντι στους πελάτες μας! Ευχαριστούμε!!!»

Κατερίνα Τσιτσοπούλου , Υπεύθυνη Ανθρώπινου Δυναμικού

Это прекрасный профессионал и незаурядный человек, который ВДОХНОВЛЯЕТ, МОТИВИРУЕТ и – в широком смысле слова — НАСТАВЛЯЕТ.   Хадзи со свойственными ей скоростью мышления и свежими идеями ВНУШАЕТ  ЭНТУЗИАЗМ и ПОКАЗЫВАЕТ  ПУТЬ к новым и интересным профессиональным направлениям.

Phd Vivi Laina
Άριστη επαγγελματίας και εξαιρετικός άνθρωπος  ΕΜΠΝΕΕΙ,  ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ και – με την ευρύτερη του όρου έννοια – ΔΙΔΑΣΚΕΙ.  Η Χάτζη με την ταχύτητα της σκέψης  και τις ιδέες της ΕΝΘΟΥΣΙΑΖΕΙ και ΟΔΗΓΕΙ σε νέα και ενδιαφέροντα επαγγελματικά μονοπάτια.
Phd Vivi Laina

Για μένα η κα.Χάτζη Φυλαξ , είναι Motivator.Με ώθησε να ζήσω και να πιστεψω σε αυτά που αμφισβητούσα.Κάθε συνάντηση μαζί της ήταν μια καινούργια ξεχωριστή εμπειρία και κάθε φορά έφευγα και με κάτι καινούργιο. Η κουβέντα μαζί της έχει ροή και αποπνέει εμπιστοσύνη.Μαζί της πάντα ένιωθα πως όλα έμπαιναν σε μια σειρά και όσα μου έμαθε συνεχίζω να τα εφαρμόζω στην καθημερινότητά μου. Lena Kevkhishvill

Μου χάραξε τα σωστά βήματα..
Όταν μιλάς από καρδιάς….αγγίζεις και καρδιές. Ευχαριστούμε Μ.Μ

A very impressive approach! I felt it was person 2 person. I received a lot of information for my personal problems. I already feel a change in me, in my being, in society and my position in it. I’m stringer and ready to take any challenge. All I have to do is believe in what I want and what I can receive. Thank you Hatzi-for everything-you did it to me to all of us. A life time change – Aim High to a new life!!!  Thank you!!! P.M

Ιωάννης Γιαννόπουλος

Σας ευχαριστώ για τα πολύτιμα εφόδια που μας έδωσες ώστε να μπορώ να δίνω και εγώ κάθε μέρα κάτι παραπάνω!!!

Περισσότερα σχόλια των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν ΕΔΩ

Εγγραφείτε και κερδίστε

Συμπληρώστε το όνομα και το e-mail σας και κερδίστε το βιβλίο μου Όναρ και Αμελι-Μαζί μπορούμε να ταξιδεύουμε σε e-book!!

  Our Clients