Η Hatzi Filax Group Training|Consulting| Technology ολοκλήρωσε το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Leadership Skills # Ηγεσία Διοικητικών Στελεχών» με εισηγήτρια τη Χάτζη Σκευοφύλακα, CEO και Founder της Hatzi Filax Group.

Στόχος του εκπαιδευτικού προγράμματος ήταν η ανάπτυξη των ηγετικών δεξιοτήτων των Διοικητικών Στελεχών της αλυσίδας super market ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός, και συγκεκριμένα για να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε Leadership Skills, Diversity & Inclusion και Time Management.

Ο κύκλος των σεμιναρίων διήρκησε συνολικά 18 ώρες και διεξάχθηκε σε ένα σύγχρονο και διαδραστικό περιβάλλον, κάτω από την αιγίδα της Ακαδημίας Κρητικός.

Ο Γιώργος Κατωπόδης, Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της ΑΝΕΔΗΚ Κρητικός δήλωσε: «η εκπαίδευση των στελεχών μας και η εξέλιξη και ανάπτυξή τους αποτελούν έναν από τους σημαντικότερους στόχους της εταιρείας μας. Μέσα από την Ακαδημία Κρητικός έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε ένα μεγάλο αριθμό εκπαιδευτικών προγραμμάτων σε πολλά και διαφορετικά αντικείμενα στο σύνολο των εργαζομένων μας».

Πηγή: https://marketingweek.gr/ekpaideftiko-programma-tis-hatzi-filax-group-gia-tin-anedik-kritikos/