Συνεργασία CRM Αριάδνη του Ομίλου Κρητικός – HatziFilax Group Training

Συνεργασία CRM Αριάδνη του Ομίλου Κρητικός – Hatzi Filax Group Training

Eταιρικό Συνέδριο στην Κρήτη με θέμα: «Ο Δρόμος της διαρκούς επιτυχίας»

Η Hatzi Filax Group Training| Consulting| Technology ανέλαβε και υλοποίησε το εσωτερικό συνέδριο της επιχείρησης CRM Αριάδνη του ομίλου Κρητικός, με θέμα «Ο Δρόμος της διαρκούς επιτυχίας», στοχεύοντας στην εξοικείωση των Στελεχών, με το νέο Μοντέλο Προσωπικής Ηγεσίας και Customer Experience, την Επικοινωνία  και τη Διαχείριση Αλλαγής, μέσα σε ομαδικό πνεύμα.

Το Συνέδριο διήρκησε δύο (2) ημέρες, έλαβε χώρα σε ένα εκλεπτυσμένο περιβάλλονστο Aquila Atlantis Hotel, στο Ηράκλειο Κρήτης, και παρευρέθηκαν όλα τα στελέχη και οι εργαζόμενοι της CRM Αριάδνη του ομίλου Κρητικός.

Οι εκπαιδευτικές ενότητες που αναπτύχθηκαν, ήταν βασισμένες σε τέσσερις(4) πυλώνες, την Διαχείριση Αλλαγής , την Προσωπική Ηγεσία , την Επικοινωνία και την Ομαδικότητα.

Ο κύριος στόχος  του Συνεδρίου ήταν, η ανάπτυξη πρακτικών στην εφαρμογή ενός νέου μοντέλου Ηγεσίας- leadership,στην Διαχείριση Αλλαγής και στην Επικοινωνία, με καινοτόμες τεχνικές, για το ταξίδι διαρκούς επιτυχίας. Το πρόγραμμα περιελάβανε  πολλές διαδραστικές ασκήσεις αλληλεπίδρασης.

Όπως τόνισε η κ. Χάτζη Σκευοφύλακα, στην 4η βιομηχανική επανάσταση που διανύουμε, με τις ραγδαίες τεχνολογικές εξελίξεις, στην εποχή του Customer-Experience, έχει αλλάξει ριζικά ο τρόπος που εργαζόμαστε, που ενημερωνόμαστε και επικοινωνούμε, έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και το ομαδικό πνεύμα, για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων του.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν άρρηκτα ευθυγραμμισμένο με το όραμα, τη βασική αποστολή και τις αξίες της επιχείρησης CRM Αριάδνη του ομίλου Κρητικός.

Κατά τη διεξαγωγή του σεμιναρίου τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας κατά του covid 19.

Ο κ. Γεώργιος Σωμαράκης Γενικός Διευθυντής των καταστημάτων CRM Αριάδνη, στο τέλος του συνεδρίου αναφέρθηκε στο στρατηγικό πλάνο της εταιρίας για τη διετία 2022-2023 πυξίδα του οποίου είναι η πανελλαδική επέκταση του δικτύου καταστημάτων CRM Αριάδνη, αναβαθμίζοντας  παράλληλα τις υπηρεσίες που παρέχει ο όμιλος στους συνεργάτες του δικτύου.

Η υλοποίηση του εν λόγω καινοτόμου και πρωτοποριακού προγράμματος , αποτελεί πρότυπο για την Διαχείριση Αλλαγής με το νέο μοντέλο Ηγεσίας και την επικοινωνία, στα στελέχη πωλήσεων της επιχείρησης CRM Αριάδνη του ομίλου Κρητικός, η οποία επέρχεται μέσω της πιστής εφαρμογής του, στο πλαίσιο της εταιρικής κουλτούρας.