Η HATZI FILAX GROUP ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΧΑΡΟΚΟΠΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗΣ ΑΣΚΗΣΗΣ

H Hatzi Filax Group Training| Consulting| Technology υποστηρίζει το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο προσφέροντας θέσεις πρακτικής άσκησης στους προπτυχιακούς φοιτητές των τμημάτων Οικονομίας και Βιώσιμης Ανάπτυξης, Γεωγραφίας και Πληροφορικής και Τηλεματικής.

Είναι μεγάλη μας χαρά τα τελευταία τρία χρόνια να προσφέρουμε θέσεις πρακτικής άσκησης σε φοιτητές και να τους εκπαιδεύουμε, ώστε να εξελίσσονται στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον. Τα τελευταία τουλάχιστον τρία χρόνια έχουν πραγματοποιήσει οκτώ (8) φοιτητές από το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο την πρακτική τους άσκηση στην επιχείρησή μας, και με μεγάλη μας χαρά φέτος αναμένουμε τρεις (3) επιπλέον φοιτητές.

H Hatzi Filax Group είναι μια συμβουλευτική και εκπαιδευτική επιχείρηση με ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα και επενδύει συνεχώς στην ανάπτυξη των ανθρώπων της, εξελίσσοντας τον κάθε άνθρωπο με βάση την προσωπικότητα και τις δεξιότητές του. Στόχος της επιχείρησής μας είναι να εξελίσσουμε το Ανθρώπινο Δυναμικό των επιχειρήσεων και των ανθρώπων μας, που μέρος του γίνονται κάθε χρόνο οι φοιτητές του Χαροκόπειου Πανεπιστημίου, ώστε με τα εργαλεία μας να συμβαδίζουν πλήρως με την νέα εποχή.

Μέσω των συνεργασιών μας έχουμε συμβάλλει στην εξέλιξη πολλών επιχειρήσεων, λόγω της εναρμόνισής τους με το μοντέλο “Customer Experience (CX)” και μέσω διαδραστικών και σύγχρονων εκπαιδεύσεων που εστιάζουν στην ανάπτυξη του Ανθρώπινου Δυναμικού τους. Προσφέρουμε συναρπαστικές δυνατότητες μάθησης και εξέλιξης και το περιβάλλον της εταιρείας μας προάγει αξίες όπως η ομαδικότητα, η εμπιστοσύνη και η επαγγελματική και προσωπική ανάπτυξη.

Η Hatzi Filax Group, την οποία έχει ιδρύσει η κα Χάτζη Σκευοφύλακα και η κα Σοφία Σκευοφύλακα, έχει ήδη αποσπάσει 1 Bronze Award στην κατηγορία Best Reskilling Strategy στα HR Awards Greece 2021 και 1 Gold Award Customer Experience Culture με τίτλο “Best Initiative for Change to CX Culture”.