Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2018 το σεμινάριο με θέμα:

«Το μοντέλο εμπειρίας του Πελάτη» στην ΠANOY Α.Ε.Β.Ε.

Η ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ δραστηριοποιείται στην παροχή και εγκατάσταση ολοκληρωμένων λύσεων διασυνδεδεμένων συστημάτων, εστιάζοντας σε συστήματα εικόνας, ήχου και επαγγελματικού φωτισμού, λύσεις ΙΤ, καθώς και σε ολοκληρωμένες λύσεις συστημάτων ασφάλειας για τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα.

Κεντρική ομιλήτρια του σεμιναρίου ήταν η κα Χάτζη Σκευοφύλακα, ιδρύτρια της Hatzi Filax Co., η οποία ασχολείται με την κατάρτιση, εκπαίδευση και κινητοποίηση επαγγελματιών, με σκοπό την προσωπική και επιχειρηματική τους ανάπτυξη.

Η κα. Σκευοφύλακα παρουσίασε μέσω ενός διαδραστικού σεμιναρίου, διάρκειας άνω των 7 ωρών, τη σημασία της ανάπτυξης σχέσης εμπιστοσύνης ανάμεσα στην Επιχείρηση και τους Πελάτες της, προσφέροντας στους 30 συμμετέχοντες, στελέχη & εργαζομένους της ΠΑΝΟΥ ΑΕΒΕ, μια μοναδική εμπειρία γνώσης και ενεργούς συμμετοχής.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, η Αγγελική Πάνου, Διοικητικό Στέλεχος της εταιρείας, δήλωσε εξαιρετικά ικανοποιημένη με το επίπεδο του σεμιναρίου & πολύ χαρούμενη καθώς η εταιρεία εισάγει το Customer Experience Model στην κουλτούρα της, θεωρώντας ότι η σύγχρονη αυτή πελατοκεντρική προσέγγιση θα αποτελέσει αδιαμφισβήτητα τη βάση για την εξέλιξη των επιχειρήσεων στο άμεσο μέλλον.

Αντιστοίχως, η Αθηνά Πάνου, υπεύθυνη για το Business Development της εταιρείας, δήλωσε ότι το παραδοσιακό μοντέλο πωλήσεων ανήκει στο παρελθόν και ότι είναι πολύ περήφανη που η ΠΑΝΟΥ AEBE μπαίνει στη νέα εποχή της εμπειρίας του Πελάτη, εκπαιδεύοντας

το ανθρώπινο δυναμικό της και εφαρμόζοντας το σύγχρονο Customer Experience Model.