Η επιχείρηση Χαρά στα πλαίσια ανάπτυξής της

και επένδυσης στο έμψυχο δυναμικό της προχώρησε πρόσφατα στην υλοποίηση 2 επιμορφωτικών σεμιναρίων με θέματα: την Ανάπτυξη Ανθρώπινου δυναμικού & την Εμπειρία Πελάτη. Στα σεμινάρια αυτά συμμετείχαν όλα τα στελέχη της επιχείρησης και αποσκοπούσε στην βελτίωση του τρόπου λειτουργίας της επιχείρησης.

Στα σεμινάρια αυτά συνεργαστήκαμε με την εταιρεία “hatzifilax” και την κα Χάτζη Σκευοφύλακα customer experience expert , η οποία αγαπήθηκε πολύ από τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου και την διοίκηση της επιχείρησης καθώς πήραν πολλές χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές όχι μόνο για το χώρο εργασίας αλλά και για την προσωπική τους ζωή μέσα από μία διαδραστική και διασκεδαστική παρουσίαση των θεμάτων!

Σε ένα ολοένα και πιο απαιτητικό πλέον περιβάλλον εργασίας το προσωπικό της επιχείρησης Χαρά έμαθε πως να βάλει την ηγεσία στη ζωή του, πως να διαχειρίζεται το χρόνο του, πως να συνεργάζεται καλύτερα και να ενισχύει την ομαδικότητα, πως να χτίζει και να διατηρεί ανθρώπινες σχέσεις , να επικοινωνεί σωστά αλλά και πως να διαχειρίζεται το άγχος.

Επίσης έμαθαν πόσο σημαντική είναι η πελατοκεντρική προσέγγιση σε μία εποχή που έχει μετονομαστεί σε “εποχή του πελάτη” στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Στόχος του σεμιναρίου ήταν να αναδειχθούν τρόποι βελτίωσης της εμπειρίας του πελάτη η οποία δεν πρέπει να μπερδεύεται με την απλή εξυπηρέτηση.

Η επιχείρηση Χαρά έμαθε ότι οφείλει πλέον να προσφέρει κάτι παραπάνω από εξυπηρέτηση στους πελάτες που την εμπιστεύονται, δηλαδή ΕΜΠΕΙΡΙΑ!